Demi Moore, despre metoda ridicolă la care a apelat să slăbească: „Este o nebunie”

Demi Moore a vorbit deschis despre presiunea pe care a pus-o asupra ei pentru a se încadra standardelor de frumusețe.
  • Publicat:

Demi Moore a vorbit deschis despre eforturile și pe care le-a făcut pentru a slăbi, după cea de-a doua sarcină, dar mai ales despre cât de multă presiune a pus asupra ei.

Actrița în vârstă de 61 de ani a povestit în emisiunea CBS Sunday Morning cât de mult i-a luat să aibă o imagine pozitivă vizavi de propriul corp și căror obiceiuri nesănătoase obișnuia să se supună pentru a scăpa de kilogramele în plus, pentru a se conforma standardelor de frumusețe.

„Am pus atât de multă presiune pe mine. Și chiar mi s-a întâmplat să mi se spună să slăbesc și toate cele”, a povestit actrița.

Mergea zilnic 100 de kilometri cu bicicleta să slăbească

Demi Moore a mărturisit că imediat după nașterea fiicei sale, Scout Willis, în 1991, pentru a scăpa de kilogramele acumulate în timpul sarcinii, actrița mergea zilnic pe bicicletă aproximativ 100 de kilometri.

„Scout avea cam cinci sau șase luni. O alăptam pe timpul nopții, apoi mă trezeam când încă nu se lumina afară și plecam cu antrenorul, cu o lanternă pe cap și pedalam spre Paramount sau chiar în locul în care aveam filmări apoi, chiar și după 12 ore de filmări, o luam de la capăt”, a povestit actrița. „Până și ideea că i-am făcut asta corpului meu este o nebunie, e ridicol”, a completat vedeta.

Demi Moore a povestit că, în prezent, imaginea ei fluctuează, dar simte că mental este într-o poziție mult mai bună.

Sursa foto: Profimedia

Sursă: People

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre colonoscopie. Dr. Oana Dolofan: „Nu orice pacient poate face colonoscopie”