Diagnosticul DUR primit de Lidia Buble de la medici! Afecțiunea medicală cu care se confruntă artista. Nu există tratament care să o vindece complet

Vestea a șocat-o!
  • Publicat:
Diagnosticul DUR primit de Lidia Buble de la medici! Afecțiunea medicală cu care se confruntă artista. Nu există tratament care să o vindece complet

Lidia Buble le-a dezvăluit fanilor virtuali că se confruntă cu noi probleme de sănătate. Pe rețelele de socializare, cântăreața a povestit, cu ochii în lacrimi, ce diagnostic dur a primit de la medici. La început nu a vrut să accepte că suferă de această afecțiune și a mers la diverși specialiști. 

Diagnosticul DUR primit de Lidia Buble de la medici

Lidia Buble a vorbit pe Instagram despre problemele de sănătate cu care se luptă de ceva timp. Ea a mărturisit că a observat câteva pete roșii pe piele care nu treceau deloc și se înmulțeau pe zi ce trece.

Citiți și: Ce este nictofobia, boala de care suferă Lidia Buble

Inițial, a tratat situația cu nepăsare, apoi a observat că petele nu dispăreau deloc. Așa a decis să meargă la un dermatolog! Pe Instagram, Lidia Buble a vrut să-și povestească experiența, pentru a-i ajuta pe cei care se confruntă cu aceeași problemă de sănătate.

„Urmează să vă mărturisesc ceva ce s-a întâmplat în viața mea, fac acest lucru doar la sfatul tatălui meu, pentru că eu nu aș fi vrut să povestesc despre lucrurile ăstea niciodată.(…) În urmă cu aproximativ 2 ani de zile, pe pielea mea au început să apară niște pete foarte ciudate, arătau ca niște eczeme, roșii, de cele mai multe ori mă mâncau, se extindeau din ce în ce mai mult.

În primă fază n-am prea băgat de seamă, m-am gândit că e o alergie, am ignorat total situația, după care am văzut că a început să se înrăutățească. Au început să-mi apară pe față, pe tot corpul, am spus că e cazul să merg la un dermatolog, pentru că nu mi se părea că este normal ce se întâmplă cu pielea mea. Am mers la primul dermatolog, mi-a prescris 2-3 creme să mă dau o perioadă cu ele, mi-a dat și niște pastiluțe pentru alergii, m-am tot dat cu ele, nu se întâmpla nimic”, a declarat cântăreața pe rețelele de socializare.

Suferea de psoriazis, o boală autoimună

După mai multe investigații amănunțite, medicii i-au transmis diagnosticul care a dărâmat-o. Când a aflat de ce suferea, de fapt, artista a avut un șoc. Suferea de psoriazis.

„Mi-au tăiat o bucată mică din piele, cam 4 milimetri și au trimis-o la un laborator în Viena. Au trecut 2 luni, nimeni, nimic.(…) Îmi scrie doctorul: „Te rog frumos să te prezinți la cabinet”, mi-a zis: ”N-am deloc vești bune pentru tine”. În acel moment mi s-au tăiat picioarele de la jumătate, nici nu voiam să aud ce are să-mi zică. Mi-a zis: „N-am vești bune, rezultatul arată că ai pzoriazis”. Aveam nodul în gât și mi-au sărit lacrimile din ochi, iar mă emoționez pentru că îmi aduc aminte că n-am primit deloc bine vestea asta”, a mai completat artista.

Cum a reușit să se vindece

Doctorii i-au spus că boala autoimună s-a declanșat pe bază de stres. Ulterior, artista a mers la mai mulți medici, dar nu a găsit rezolvare. A apelat la tatăl ei, care i-a făcut ungerea cu undelemn și s-a rugat pentru ea. Ca prin minune, petele roșii au început să-i dispară.

Sursa foto: instagram Lidia Buble

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Varză cu Cârnați Oltenești și omletă cu Șuncă Praga și Cotlet Haiducesc