Dieta care o menține în formă pe Nadia Comăneci la 63 de ani. Ce consumă campioana, dar și alimentele de care nu se atinge niciodată

Ce consumă, de fapt, Nadia Comăneci, pentru a fi într-o formă fizică spectaculoasă, la 63 de ani?
  • Publicat:

Nadia Comăneci, supranumită „Zeița de la Montreal” după ce a devenit prima gimnastă din istorie care a obținut nota 10 la Jocurile Olimpice din 1976, continuă să uimească prin forma sa fizică la aproape 63 de ani. Legenda gimnasticii mondiale a dezvăluit câteva dintre secretele stilului său de viață sănătos, explicând cum reușește să se mențină într-o condiție de invidiat, chiar și la această vârstă.

Ce consumă Nadia Comăneci

Campioana pune mare preț pe mișcare și pe o alimentație echilibrată.

„Mă mișc zilnic, 30-40 de minute. Chiar și când sunt plecată, caut ca hotelul unde stau să aibă sală de sport, iar dacă nu găsesc, improvizez în cameră,” a declarat campioana pentru Fanatik.

Alimentația sănătoasă este la fel de importantă:

„Micul dejun este o masă foarte importantă. Consum un iaurt, un ou fiert, toast cu șuncă de curcan, suc de portocale și cafea. Seara mănânc pește, salate, avocado și multe fructe,” a adăugat Nadia.

Micile plăceri nu sunt evitate

În ciuda regimului atent controlat, Nadia nu își refuză unele mici plăceri.

„La cină, beau o bere-două. Nu mănânc desert, dar îmi permit o bucată mică de ciocolată aproape zilnic,” a dezvăluit gimnasta.

Totodată, Nadia a exclus din alimentația sa definitiv trei alimente: cartofii prăjiți, pastele și deserturile.

Această combinație de disciplină, mișcare zilnică și alegeri alimentare inteligente o mențin pe Nadia Comăneci într-o formă fizică remarcabilă, la cei 63 de ani pe care îi are.

Sursă foto – Instagram

Urmărește CSID.ro pe Google News
Maria Crișan - Web-editor
Sunt pasionată de tot ce ține de sănătate și lifestyle. Jonglând dintotdeauna cu „armele” cele mai puternice, cuvintele, îmi place să împărtășesc cu cititorii diverse sfaturi și idei despre tot ceea ce înseamnă o viață trăită sănătos și frumos. Lucrez în jurnalism de 3 ani, ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre colonoscopie. Dr. Oana Dolofan: „Nu orice pacient poate face colonoscopie”