Dieta drastică a Annei Lesko | Apelează la ea o dată sau de două ori pe an

  • Publicat:

Anna Lesko deja nu mai are nevoie de nicio introducere. Recunoscută pentru aparițiile care mai de care mai inedite, artista reușește să aibă o siluetă de invidiat chiar și la… 45 de ani. Da, ați auzit bine!

Pe lângă orele de sport, Anna a recunoscut că apeleaza periodic la o dietă puțin mai drastică, mai exact la o cură de detoxifiere a ficatului, ce constă în consumul de miere și lămâie.

Ce mănâncă Anna Lesko ca să fie într-o formă fizică de invidiat

„Eu nu cred în cure, eu cred într-un stil de viață echilibrat, într-o alimentație sănătoasă. Trebuie să recunosc că nu mă abțin de la pofte, dar mănânc în cantități mici. Dulce nu prea mănânc și cred că asta contează foarte mult. Am făcut sport mereu, l-am întrerupt aproximativ acum trei ani și m-am reapucat acum trei luni, sunt o fire activă, am arderile bune”, a mărturisit solista.

Îndrăgita artista a mărturisit că timp de o săptămână, maxim două, bea doar apă, cu suc de lămâie și miere, fără să mănânce nimic. Practic, un fel de limonadă, cum o numește ea.

Nu cred în diete, pentru că îți forțezi și minți organismul. Am una singură de detoxifiere a ficatului (cea cu miere și lămâie, e ca un fel de limonadă, practic te hidratezi toată ziua, dar nu ai voie să mănânci nimic; este o cură drastică, între 7 și 14 zile. Nu toată lumea poate să o țină. Eu o fac o dată sau de două ori pe an)”, a mai spus Anna.

A renunțat completat la fast-food și pâine

De asemenea, a renunțat la pâine, dulciuri și la alimentele prăjite: „Pâine nu mănânc de foarte mulți ani.(…) Mănânc aproape orice, dar încerc să nu amestec. Mănânc tot ce e verde: brocoli, sparanghel, fenicul. Mănânc foarte multe chestii bogate în toate cele și multe ciorbe. Mai puțin prăjeală și foarte mult pește. Acesta nu se numește regim, e un mod de viață sănătos. Dulciurile nu prea-mi plac și ăsta cred ca este un plus pentru mine. Mănânc și fasole verde, mazăre, năut, linte”, a încheiat solista.

Citește și: Cum s-a schimbat Anna Lesko de la debutul în muzică și până în prezent

FOTO: Instagram @anna_lesko

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Varză cu Cârnați Oltenești și omletă cu Șuncă Praga și Cotlet Haiducesc