Dieta Ginei Pistol cu 4 mese pe zi. Cum arată soția lui Smiley acum, după ce a slăbit 15 kg în doar 5 săptămâni

Gina Pistol se pregătește să revină pe micul ecran, impresionându-și fanii cu o transformare remarcabilă după ce a slăbit 15 kilograme într-o lună și jumătate.
  • Publicat:

Gina Pistol și-a anunțat revenirea pe micul ecran printr-o postare emoționantă pe rețelele de socializare. Vedeta, care a devenit mamă în martie 2021, a dezvăluit că a reușit să slăbească 15 kilograme într-o lună și jumătate. Pornind de la 80 de kilograme, vedeta a slăbit datorită unei diete stricte și a unei atitudini pozitive.

Cum a reușit să slăbească Gina Pistol

După ce a născut-o pe Josephine, Gina a decis să ia măsuri serioase pentru a reveni în formă.

„La 10 luni după ce am născut-o pe Josephine, am decis că trebuie să fac o schimbare. Înainte să rămân însărcinată aveam 53 de kilograme. În timpul sarcinii, am ajuns la 80 de kilograme și așa am rămas pentru aproape un an. Nu mă simțeam în cea mai bună formă și am decis că trebuie să fac ceva în privința asta”, a mărturisit Gina pe Instagram.

Gina Pistol a început un program riguros de 12 săptămâni. Atenția vedetei s-a concentrat asupra sportului și unei alimentații sănătoase.

„Adevărul este că mă simt mult mai bine de când fac sport și mănânc sănătos. Practicarea sportului îmi oferă și tonus psihic. Carmen, antrenoarea mea, m-a ajutat enorm în acest proces, ghidându-mă cu blândețe și profesionalism spre țelul meu”, a adăugat ea.

Rezultatele nu au întârziat să apară, Gina reușind să slăbească 15 kilograme într-o perioadă relativ scurtă.

„Ca să vă răspund la o întrebare pe care o primesc destul de des: nu cred că am slăbit foarte mult. Eu ajunsesem la aproape 80 de kilograme, iar acum, după 5 săptămâni și câteva zile, am 65 de kilograme. Însă, rămâne între noi”, a glumit ea cu fanii săi online.

Ce conține dieta vedetei

Chiar dacă timpul nu i-a permis să facă mișcare așa cum și-ar fi dorit, Gina a compensat printr-o dietă atent planificată. Ea a împărtășit cu urmăritorii săi detalii despre meniul ei zilnic:

„Mic dejun – budincă din semințe de chia cu mango; gustare 1 – o limonadă cu cătină și sirop de arțar; masa de prânz – file de șalău pane la cuptor cu piure de mazăre; gustare 2 – chifteluțe din hrișcă cu salată frisee și roșii cherry”.

Această transformare impresionantă a fost un pas important pentru Gina Pistol. Ea se simte pregătită să revină în lumina reflectoarelor.

„Mă simt mult mai bine și sunt gata să revin pe micul ecran. Am muncit mult pentru asta și sunt mândră de progresul meu”, a declarat vedeta.

Revenirea Ginei Pistol pe micul ecran este așteptată cu nerăbdare de fani, care au urmărit îndeaproape parcursul ei și au fost inspirați de determinarea și perseverența ei. Cu o nouă energie și o formă fizică de invidiat, Gina este pregătită să își reia cariera și să strălucească din nou în fața camerei de filmat.

Sursă foto – Instagram Gina Pistol

Urmărește CSID.ro pe Google News
Maria Crișan - Web-editor
Sunt pasionată de tot ce ține de sănătate și lifestyle. Jonglând dintotdeauna cu „armele” cele mai puternice, cuvintele, îmi place să împărtășesc cu cititorii diverse sfaturi și idei despre tot ceea ce înseamnă o viață trăită sănătos și frumos. Lucrez în jurnalism de 3 ani, ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre colonoscopie. Dr. Oana Dolofan: „Nu orice pacient poate face colonoscopie”