Dieta lui Denise Rifai. Ce nu mănâncă niciodată prezentatoarea TV: „Sunt foarte strictă, nu glumesc!”

  • Publicat:

Arată spectaculos, iar secretul ei ține de dieta pe care a adoptat-o. Denise Rifai mănâncă sănătos și nu bea băuturi carbogazoase. Prezentatoarea de la Kanal D recunoaște că nu a exclus definitiv lactatele din regimul ei de viață, dar nici nu exagerează cu acestea.

Ce mănâncă, de fapt, prezentatoarea TV

“Încerc să mănânc curat, legume și carne, pește, un produs lactate pe zi, nu mai mult, că suntem femei și de la lactate reținem apă. Eu nu pun sare în mâncare absolut deloc. Doar condimentul, de la pui, de exemplu, sau de la pește.

Legumele la grătar fără sare, salata fără sare. Condimentul de la carne – acolo nu fac rabat, dar nu pun eu sare extra. Noi, ca femei, nu avem nevoie de sare în plus.

Încerc să nu beau deloc carbogazos, rar beau, o dată pe lună, de regulă când e foarte cald simt nevoia. Și de la acid reținem apă. Apa minerală are sare în ea, e complicat, eu nu consum așa ceva. Apa plată beau”, a spus Denise Rifai pentru Ciao.ro.

Nu se atinge de carnea reîncălzită și a explicat și motivul

Cât despre mâncarea reîncălzită, mai ales dacă aceasta conține carne, Denise Rifai spune că nu concepe așa ceva. Vedeta este foarte atentă, când vine vorba despre alimentele pe care le bagă în gură, iar când vine vorba de dulce, are și aici câteva reguli bine stabilite.

„Carnea o gătesc, dar n-o mai reîncălzesc niciodată. Nu reîncălzesc mâncarea, mai ales carnea, pentru că elimină toxinele din ea. Exclus așa ceva! Mănânc carne rece”, a mai spusîndrăgita prezentatoare TV.

Evită produsele lactate care îi fac rău și din cauza cărora reține lichide

„Noi suntem și femei, evit și produsele lactate, pentru că și acestea duc în aceeași zonă de retenție de lichid. Am înlocuit de mult laptele cu laptele de migdale, dar și acela trebuie să fie fără zahăr. Sunt foarte strictă la chestia asta și pentru că am și un metabolism clasic.

Am gena asta arăbească cu metabolism mai lent și atunci trebuie să fiu de 5 ori mai atentă. Pe lângă alimentație, pentru că aici trebuie să punem noi lacăt la gură, când pot și cum pot fac sport, îmi place și psihic, și fizic, ajută și fizic foarte tare, îți mai creează spațiu să mai poți mânca ceva”, a explicat ea.

Vedeta nu mănâncă deloc cartofi și spune că nu e obsedată de kilogramele pe care le are. Se simte bine în pielea ei, cu alegerile sale alimentare. „Nu există la mine cartofi, sunt foarte strictă, nu glumesc! Nu există! O femeie se poate învață și dezvăța de niște alimente. Nu există! (…)

Citește și: Somo-dieta Adelinei Pestrițu | Ce a mâncat fosta prezentatoare TV dimineața, la prânz și seara

FOTO: Instagram @denise.rifai

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult
Recomandare video
Stenoza de arteră carotidă internă – tratamentul minim invaziv prin plasare de stent carotidian