Dieta lui Meme Stoica și alimentele pe care le-a eliminat definitiv: „Fac 60 de ani și sunt mult mai bine decât unii care au 30”

Meme Stoica duce un stil de viață foarte sănătos, după cum afirmă chiar el. Managerul FCSB vorbit despre regimul său alimentar și a dezvăluit care sunt secretele longevității.
  • Publicat:

La vârsta de 59 de ani, Mihai Stoica – cunoscut ca MeMe Stoica – a reușit să-și mențină forma fizică printr-un regim alimentar riguros și o disciplină de viață pe care mulți o consideră inspirată. Dar, mai multe, în rândurile de mai jos.

A renunțat la prăjeli, carne procesată si pâine

Meme a renunțat să mai mănânce prăjeli, mezeluri sau pâine. Oficialul campioanei României a mărturisit că se simte mult mai bine și a spus că are o energie extraordinară.

„De aproape cinci ani mi-am schimbat radical stilul de viață și mă simt mult mai bine. Înseamnă că în fiecare zi nu mănânc 18-20 de ore. Fac sport în intervalul ăsta. Câteodată, mănânc odată în zi. N-am pus bani la CEC.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre colonoscopie. Dr. Oana Dolofan: „Nu orice pacient poate face colonoscopie”