Roxana Vancea împărtășește secretele unei diete echilibrate care o ajută să își mențină silueta de invidiat. Află ce mănâncă într-o zi pentru a slăbi și cum îmbină alimentația sănătoasă cu antrenamentele intense pentru a obține rezultate uimitoare.
După ce s-a dedicat creșterii băiețelului său Zian în primii ani de viață, Roxana Vancea, în vârstă de 34 de ani, a revenit la pasiunea sa pentru sport. Acum că fiul său a împlinit 3 ani, frumoasa brunetă s-a întors în sala de sport, reluând antrenamentele care i-au adus o siluetă de invidiat.
Cu o disciplină de fier și o alimentație atent aleasă, Roxana își menține corpul în cea mai bună formă și îi inspiră și pe ceilalți să facă același lucru. Fosta asistentă TV de la „Neatza cu Răzvan și Dani” își dedică timpul nu doar propriului antrenament, ci și modelării corpurilor femeilor care își doresc să arate la fel de bine.
„Ca toată lumea, îmi doresc anul acesta să fac schimbări, să îmbunătățesc “chestii” la mine așa că am început și eu antrenamentele la sală. Pentru că Zian a mai crescut și stă cumințel, am început să–mi iau și cliente, până acum am avut doar online. Însă, spre surprinderea mea, la online am avut rezultate super wow.
De vara trecută am făcut un program de antrenamente pentru acasă, pentru mămicile care nu au timp să ajungă lasală sau nu își permit să plătească un antrenor personal și, sincer, am avut rezultate foarte frumoase”, a povestit Roxana Vancea care și-a modelat corpul foarte frumos după sarcină, potrivit Click!.
Programul său de fitness combină antrenamentele pe grupe musculare cu o dietă echilibrată, care include două-trei mese sănătoase pe zi.
„Programul de antrenamente pentru acasă sau pentru la sală presupune: dietă, hidratare, odihnă, antrenamente pe grupe musculare și, pentru cine are puțin mai mult timp, și cardio. Asta fac și eu la sală. Antrenamentele mele sunt pe grupe musculare, iar o dată la ceva timp am o zi doar de cardio.
Dieta este 70% în orice proces de slăbire. Dieta mea și cea pe care o recomand și clientelor e formată din 3 mese și 2 gustări.E o dietă low carb, dar unde slăbești cumva mâncând, nu te înfometezi. Hidratarea e foarte importantă și pentru digestie și pentru celulită și calitatea pielii”, a mai spus Roxana Vancea.
View this post on Instagram
Deși este o iubitoare a deserturilor, Roxana știe cum să le consume cu moderație, menținându-și greutatea constantă. Atât ea, cât și soțul ei, Dragoș Paiu, sunt pasionați de sport și promovează un stil de viață sănătos, inspirându-și clienții să își schimbe obiceiurile.
Programul de antrenament cu Roxana Vancea este adaptat în funcție de timpul și bugetul fiecărei cliente, iar meniul personalizat este variat, incluzând opțiuni precum piept de pui la grătar, pește, ouă sau salate consistente.
„Ca și exemplu de meniu, dimineață aleg o omletă din patru albușuri și un gălbenuș, cu un avocado lângă ea. Gustarea poate să fie un măr. La prânz, piept de pui la grătar cu salată de varză, iar ca gustare: 6/7 caju și/sau 2/3 nuci. Cină este formată dintr-o salată iceberg cu o conservă de ton, roșii cherry, măsline și ce legume îmi mai plac în ea. Sau un pește la cuptor cu sparanghel sau cu cartof dulce”, a mărturisit Roxana Vancea, pentru a ne putea inspira din meniul ei.
Sursa foto: Instagram