Doliu în lumea teatrului și cinematografiei din România! Actorul Mihai Răducu a murit

  • Publicat:
Doliu în lumea teatrului și cinematografiei din România! Actorul Mihai Răducu a murit
Actorul Mihai Răducu a murit

Doliu imens în lumea teatrului și cinematografiei din România. Actorul Mihai Răducu a murit. Artistul s-a stins din viață joi, 22 august. Moartea lui a lăsat o durere imensă în inimile celor care l-au cunoscut și admirat.

Actorul Mihai Răducu a decedat

Mihai Răducu, marele actor al teatrului românesc din Generația de Aur, a trecut la cele veșnice. Uniunea Nationala a Artistilor din Romania a lăsat și un mesaj dureros pe rețelele de socializare.

„Cu regret anunțăm trecerea în neființă a îndrăgitului actor de teatru și film, Mihai Răducu. Cei care vor să aducă un omagiu, pot veni vineri, 23 august, între orele 15:00-20:00 la capela Cimitirului Ghencea Civil, B-dul Ghencea nr. 18, unde va fi depus sicriul cu corpul neînsuflețit al actorului. Înmormântarea va avea loc sâmbătă, de la ora 13:00, la același cimitir. Dumnezeu să îl odihnească!”, se arată în mediul online. 

foto: Facebook
foto: Facebook

Când va fi înmormântat

Încă nu se știu cauzele exacte care au dus la deces! Apropiații lui au transmis că actorul va fi condus sâmbătă, 24 august 2024, pe ultimul drum.

„Cei care vor să aducă un omagiu prietenului, colegului, actorului Mihai Răducu, pot veni vineri, 23 august, între orele 15:00-20:00 la capela Cimitirului Ghencea Civil, B-dul Ghencea nr. 18, unde va fi depus sicriul cu corpul neînsuflețit al actorului. Înmormântarea va avea loc sâmbătă, de la ora 13:00, la același cimitir. Dumnezeu să îl odihnească!”, au transmis aceștia.

Mihai Răducu a absolvit UNATC în 1982, la clasa profesorilor Florin Zamfirescu și Marcel Iureș, coleg de promoție cu Bianca Brand și Mihai Călugărița.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Stenoza de arteră carotidă internă – tratamentul minim invaziv prin plasare de stent carotidian