Dorința neîmplinită a lui Shannen Doherty | Actrița din Beverly Hills s-a stins din viață cu un mare regret

Care a fost cea mai mare dorință a celebrei vedete din Beverly Hills 90210? 
  • Publicat:

Shannen Doherty, vedeta din „Beverly Hills, 90210”, a murit la vârsta de 53 de ani, răpusă de cancer. Înainte de a muri, Shannen Doherty dezvăluia care a fost cea mai mare dorință a sa. A plecat din această lume cu un mare regret în suflet. 

Dorința neîmplinită a lui Shannen Doherty

Shannen Doherty a decedat la vârsta de 53 de ani!  Ea a fost diagnosticată cu cancer la sân prima oară în 2015. Doi ani mai târziu anunța că se vindecase. Din nefericire, în 2019, cancerul i-a revenit și s-a extins mai agresiv. Avea multiple metastaze la creier, iar medicii nu i-au mai dat nicio șansă.

Cu doar câteva luni înainte să moară, vedeta din Beverly Hills mărturisea public care a fost cea mai mare dorință a ei: aceea de a deveni mamă. A făcut multe demersuri în acest sens, dar fără rezultate. Actrița își dorea enorm să aibă copii!

Citiți și: Shannen Doherty a decedat la vârsta de 53 de ani. Actrița din „Beverly Hills″ avea cancer în stadiu terminal

Și-a dorit enorm să devină mamă

În 2019, Shannen Doherty a încercat cu disperare să rămână însărcinată cu fostul ei soț. Cei doi au apelat la fertilizări in vitro.

„Nu doar că mi-am dorit un copil pentru mine, dar mi l-am dorit pentru soțul meu. L-am vrut pentru căsnicia noastră. Mi-am dorit ca și el să aibă acea parte a sa împlinită”, spunea Shannen Doherty, scrie revista People.

Atunci, dorința de a avea un copil a făcut-o să se testeze pentru cancer: „Așa că, atunci când a fost momentul să luăm acea decizie, aveam nevoie de FIV și am făcut mai multe runde”, mai dezvăluia regreta actriță.

A fost căsătorită de 3 ori

În 2011, Shannen Doherty s-a căsătorit cu cel de-al treilea soț al ei, Kurt Iswaienko, pe care l-a cunoscut pe când acesta era însurat cuTaryn Band. Fosta soacră a lui Kurt a criticat-o pe Shannen, acuzând-o că a destrămat o familie. Shannen a mai fost căsătorită cu actorul Ashley Hamilton, în perioada 1993-1994, dar și cu jucătorul de poker Rick Salomon, în perioada 2003-2004.

Sursa foto: profimedia/ capturi video

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Stenoza de arteră carotidă internă – tratamentul minim invaziv prin plasare de stent carotidian