Elena Matei, fostă concurentă Chefi la Cuțite, a devenit mamă pentru prima oară

  • Publicat:

O fostă concurentă a show-ului de pe Antena 1, Chefi la Cuțite, a devenit mamă pentru prima dată. Este vorba despre Elena Matei. Tânăra a născut o fetiță perfect sănătoasă. 

Elena Matei a născut o fetiță

Elena Matei, fostă concurentă la Chefi la Cuțite în 2021, a devenit mămică pentru prima dată. Tânăra și partenerul ei de viață sunt în culmea fericirii! Fosta concurentă a show-ului de pe Antena 1 a împărtășit cu fanii virtuali detalii despre sarcina ei, iar în urmă cu câteva zile, ea a născut o fetiță perfect sănătoasă pe care a numit-o Victoria Maria.

„We did it! Suntem bine amândouă! Vă mulțumesc pentru mesaje, încerc să dorm puțin ca să prind putere. #babyV e bine, a dormit toată noaptea, a păpat și „Liquid Gold”. Mulțumesc din suflet personalului. Vă recomand cu toată încrederea. Tot ce au făcut pentru noi a fost…

Respect tuturor femeilor care au dat naștere. A fost greu și dureros, dar o să povestim noi fără perdea. Acum suntem bine amândouă și ne recuperăm. Am reușit să dorm 4 ore totuși. Hai fuguța la prăjituri căci e ultima zi azi și după o să vă fie dor de noi că stăm acasă. Să faceți soldout repede să vină tati la noi.”, a scris Elena Matei pe contul ei de Instagram.

Sursa foto: instagram Elena Matei

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Varză cu Cârnați Oltenești și omletă cu Șuncă Praga și Cotlet Haiducesc