Fotomodelul Elsa Hosk, impecabilă într-un costum de baie roz. Și-a recăpătat silueta după naștere

  • Publicat:

Elsa Hosk, modelul ce a luat cu asalt podiumurile de modă în prezentările Victoria’s Secret, a pozat recent în costum de baie, lăsând internauții cu gura căscată.

Fotomodelul Elsa Hosk, impecabilă într-un costum de baie roz

Supermodelul de 35 de ani și 1,76 metri înălțime a devenit mamă în urmă cu trei ani, dar și-a recăpătat silueta în timp record, revenind în fața camerelor de luat vederi. 

Recent, Hosk a pozat într-un costum de baie minuscul, înflorat, din două piese și a stârnit reale controverse în mediul online. Perfect machiată, cu accent pe ochi și buze, cu părul prins într-un coc strâns, blondă și-a arătat frumusețea răpitoare.

Zveltă, cu un corp tonifiat și picioare parcă lungi, Hosk arată parcă mai bine că oricând! Nici nu ai zice că a născut de curând.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de elsa❤️ (@hoskelsa)

Cine este Elsa Hosk

Înainte de a se muta din Suedia natală, blonda își dorea să joace baschet la nivel profesionist. Mutarea în New York a venit cu o schimbare totală de carieră, această ajungând model internațional.

Hosk se iubește de aproape 10 ani cu antreprenorul Tom Daly, alături de care trăiește o frumoasă poveste de iubire încă din anul 2015. Împreună au o fetiță ce le seamănă leit celor doi.

În ciuda faptului că programul său este foarte aglomerat, Elsa Hosk spune că venirea pe lume a fiicei sale a fost cea mai mare realizare a sa.

Cum s-a schimbat viața modelului suedez de când a devenit mamă

Viața blondinei s-a schimbat complet de când a devenit mamă. Aceasta a încercat să-și reia rapid activitatea după ce a adus-o pe lume pe micuța Tuulikki. Cu toate acestea, diva a fost deseori criticată pentru faptul că își ia fetița în proiectele în care se implică.

Citește și: Goldie Hawn, de nerecunoscut la 78 de ani. Cum arată în costum de baie celebra actriță FOTO

FOTO: Instagram @hoskelsa

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult
Recomandare video
Varză cu Cârnați Oltenești și omletă cu Șuncă Praga și Cotlet Haiducesc