Fanii lui Bruce Willis, îngrijorați de starea de sănătate a actorului. Fiica sa, Rumer Willis, rupe tăcerea și dezvăluie detalii emoționante

Bruce Willis continuă să lupte cu demența frontotemporală, iar familia sa rămâne un sprijin constant în aceste momente dificile. Deși veștile despre starea sa de sănătate sunt rare, Rumer Willis a asigurat fanii că actorul este „bine”.
  • Publicat:
Fanii lui Bruce Willis, îngrijorați de starea de sănătate a actorului. Fiica sa, Rumer Willis, rupe tăcerea și dezvăluie detalii emoționante

Fanii actorului Bruce Willis, cunoscut pentru rolurile sale iconice din filme precum „Die Hard”, au fost în alertă de luni întregi, după ce veștile despre starea de sănătate a actorului au devenit tot mai rare.

Bruce Willis, care s-a retras din viața publică în 2022, suferă de demență fronto-temporală și afazie, afecțiuni care i-au afectat grav capacitatea de a vorbi și comportamentul.

Bruce Willis, diagnostic crunt

Familia actorului – fosta soție Demi Moore, actuala soție Emma Heming și cele cinci fiice – au dezvăluit în februarie 2023 că Bruce a fost diagnosticat cu demență frontotemporală, după ce inițial fusese diagnosticat cu afazie, o formă rară de demență care afectează vorbirea și înțelegerea informațiilor. De atunci, știrile despre starea sa au fost puține și de fiecare dată, publicul și-a arătat îngrijorarea.

Rumer Willis, fiica cea mare a actorului, a oferit ultima actualizare despre tatăl ei în luna mai, în cadrul emisiunii „Today”. „El este foarte bine”, a spus ea la momentul respectiv, adăugând că Bruce se bucură de timpul petrecut cu familia, în special cu nepoata sa de 1 an, Louetta.

Recent, într-o sesiune de întrebări și răspunsuri pe Instagram, Rumer a răspuns curiozităților fanilor, oferind o scurtă, dar emoționantă actualizare despre Bruce Willis. „Este bine”, a scris ea, însoțindu-și mesajul cu o fotografie în care își ține mâna tatălui ei, un gest simplu dar încărcat de iubire și sprijin.

Viața personală a lui Rumer Willis: Despărțirea de partenerul său și planuri de viitor

În aceeași sesiune, Rumer a dezvăluit că s-a despărțit de Derek Richard Thomas, tatăl fiicei sale, Louetta. Fiica lui Bruce Willis a confirmat că este mamă singură și împarte responsabilitățile de părinte, exprimându-și recunoștința pentru timpul petrecut în relația cu Thomas.

„Sunt atât de recunoscătoare pentru Lou. Ea este cel mai bun lucru din viața mea”, a mărturisit Rumer, adăugând că își dorește să aibă mai mulți copii, chiar și ca mamă singură.

Deși Bruce Willis continuă să lupte cu o afecțiune dificilă, familia sa rămâne unită și optimistă, oferindu-i sprijin necondiționat. Fanii actorului speră că vor primi vești pozitive în continuare și că starul lor preferat va continua să trăiască momente prețioase alături de cei dragi.

Sursă – https://www.hola.com/us/celebrities/20240506359664/bruce-willis-daughter-update-health/

Sursă foto – Profimedia

Urmărește CSID.ro pe Google News
Maria Crișan - Web-editor
Sunt pasionată de tot ce ține de sănătate și lifestyle. Jonglând dintotdeauna cu „armele” cele mai puternice, cuvintele, îmi place să împărtășesc cu cititorii diverse sfaturi și idei despre tot ceea ce înseamnă o viață trăită sănătos și frumos. Lucrez în jurnalism de 3 ani, ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre colonoscopie. Dr. Oana Dolofan: „Nu orice pacient poate face colonoscopie”