Fiul Monicăi Anghel a suferit o intervenție chirurgicală. Ce a pățit Aviv

  • Publicat:
Fiul Monicăi Anghel a suferit o intervenție chirurgicală. Ce a pățit Aviv

Aviv, fiul Monicăi Anghel, a trecut, zilele trecute, printr-o intervenție chirurgicală. În urmă cu un an, băiatul a avut un accident dureros, când a alunecat pe iarbă și și-a rupt piciorul. Iată declarațiile mamei sale! 

Fiul Monicăi Anghel, operat la picior

Monica Anghel a trecut prin momente grele în ultimul an! Fiul său, Aviv, a ajuns pe mâinile medicilor după ce și-a rupt piciorul în vara anului 2023. Pentru a avea grijă de el, solista și-a anulat toate evenimentele. Băiatul a stat cu piciorul în ghips mai bine de o lună.

Și-a rupt piciorul în 2023

„Da, cu Aviv a fost un accident banal, era iarba udă și a alunecat nu știu cum, a avut fractură de peroneu, maleolă și tibie. A avut piciorul în ghips o lună și ceva. I-au pus două tije, acum a început recuperarea, o să mergem la bazin. I-a fost foarte greu și lui și nouă.

Am renunțat la concerte, la tot, ca să am grijă de el. El e cel mai important, eu sunt mâna de fier, soțul meu îi face toate poftele, dacă ne certăm de la ceva, de la asta ne certăm. Și eu am fost afectată perioada asta de presiune cu copilul, acum simt așa fizic”, spunea cântăreața la vremea respectivă, potrivit ego.ro.

Cum se simte acum

La un an de la accident, adolescentul de 14 ani a avut nevoie de o nouă operație pentru a-i scoate tijele de la picior. Solista a mărturisit că starea lui e bună, însă medicii i-au recomandat acestuia să nu facă mișcare în următoarea perioadă.

Citește și: Dieta Monicăi Anghel. A slăbit enorm în ultimii ani: alimentele la care a renunțat total! „Mă cântăresc în fiecare zi”

„Aviv este bine. Medicii i-au scos tijele, iar acum el trebuie să stea liniștit măcar două săptămâni și abia după aceea poate să-și reia, ușor-ușor, antrenamentele pe care le face. Ce a fost greu a trecut. Eu vineri plec la Arad, unde am de susținut un concert”, a mai povestit Monica Anghel, conform viva.ro.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Stenoza de arteră carotidă internă – tratamentul minim invaziv prin plasare de stent carotidian