Florentina Opriș: „Pulverizez pe față apă, este cea mai bună metodă de hidratare și răcorire!” INTERVIU EXCLUSIV

  • Publicat:

Florentina Opriș este una dintre cele mai însemnate apariții din showbizz-ul românesc. Îndrăgita vedetă este cunoscută de publicul autohton drept o susținătoare împătimită a sportului și a nutriției sănătoase.

Astăzi prezentatoarea emisiunii „Sport, Dietă & o Vedetă”, de la Kanal D, ne-a dezvăluit într-un interviu exclusiv care este secretul cu ajutorul căruia se menține într-o formă de zile mari. Am vorbit de skincare, de îngrijire, dar și de un stil de viață sănătos! Iată ce a ieșit!

Florentina Opriș, totul despre un stil de viață sănătos

CSID: Florentina, în ce constă rutina ta zilnică de îngrijire în această perioadă? Ai vreun truc în sensul acesta?

Florentina Opriș: Îmi încep dimineața cu exercițiile acelea ușoare de întinderi și cu cel puțin 100 de sărituri ușoare pe călcâie și asta pentru că îmi accelerează metabolismul și îmi dă un boost de energie.

Mai fac un lucru foarte important în această perioadă dacă nu sunt în zone în care pot să mă răcoresc instant, cum e muntele sau marea, îmi fac un duș rece, iar pe parcursul zilei îmi pregătesc un vas cu apă rece și îmi țin picioarele până la gleznă în vasul acela cu apă rece.

(…) Cu siguranță hidratarea este o latură importantă în această perioadă pentru mine și ce obișnuiesc să mai fac, să beau ceaiuri fierbinți alternate cu băuturi reci în sensul în care îmi pun gheață în apă, pun puțînă scorțișoară și lămâie.

Iar un lucru la care țin foarte mult, nu mănânc foarte des, mănânc de patru ori pe zi doar mâncăruri ușoare. Dimineața sunt nelipsite fructele de pădure, mai ales în perioada asta, cu iaurt din acela mai slab, prânzul înseamnă o supă-cremă alături de ceva proteină și seară o cină cu pește. Îmi place foarte mult tonul.

CSID: Care este produsul de îngrijire/ make-up fără de care nu ai putea trăi?

Florentina Opriș: Produsul de make-up pe care îl folosesc zilnic este un fond de ten cu factor de protecție care îmi uniformizează tenul și care nu mă lasă să mă bronzez pentru că eu am un ten cu ușoare puncte de pistrui.

CSID: Mergi mai degrabă pe produse cosmetice home-made sau le preferi pe cele din comerț?

Florentina Opriș: Să știi că îmi aduc aminte, mama mea își pregătea și își pregătește și azi acasă tot felul de preparate cosmetice. Am învățat asta de la ea, dar acum cu industria de produse de îngrijire care a evoluat fantastic și care folosește ingredienți de bună calitate și nu atât de mulți conservanți, folosesc și produse de îngrijire.

CSID: Dacă ar fi să faci un top trei “cele mai utile sfaturi de beauty” pe care le-ai învățat de la oamenii cu care lucrezi în televiziune care ar fi?

Florentina Opriș: Pe primul loc ar fi demachierea, foarte importantă! Pentru că, dacă un ten nu este curat, orice ai pune pe el nu are valoare.

Pe locul doi masajul facial sau face yoga dacă vrei, care este foarte eficient, iar eu am o metodă genială care cumva nu doar regenerează țesutul pentru că îmi activează circulația sanguină, dar face ca toate toate produsele pe care eu le pun ulterior pe ten să fie absorbite foarte bine.

Iar pe locul trei hidratarea! Orice ai face, dacă nu hidratezi bine tenul, el pare tern și obosit.

(…) Am descoperit recent o rutină pe care am omis-o la primul punct, și anume: pulverizez pe față apă, este cea mai bună metodă de hidratare și răcorire!

CSID: Cum poți arăta impecabil, dar fără a cheltui o sumă enormă, din punctul tău de vedere?

Florentina Opriș: Păi dacă mă gândesc la toate aspectele, incluzând aici și forma fizică, consecvență în a face orice formă de mișcare este cheia pentru a arăta impecabil. Dacă faci în fiecare zi cel puțin 30 de minute de mișcare, nu există să nu ai rezultate.

(…) Apoi dacă mă gândesc la ideea aceasta de a te îngriji pe tine, nu trebuie să mergi la nu știu ce saloane.

(…) Iar dacă mă gândesc la alimente, nu alimentele cele mai scumpe sunt, de fapt, cele mai valoroase pentru noi. Uite, de expmplu legumele, fructele nu sunt scumpe și le găseșți oriunde, iar tu poți avea astfel o alimentație echilibrată și poți arată foarte bine integrându-le în dieta ta.

Iar un lucru la care țin foarte mult este atitudinea. Atitudinea nu costă nimic și ea face diferența când este vorba de a arată bine și a te simți bine. Pentru că, dacă tu ai o atitudine posacă și plină de îngrijorări, mergi și ușor înconvoiat, să citește pe chip, ți se schimbă trăsăturile feței, etc. Dacă ai o atitudine pozitivă, în schimb, găsești resurse să faci foarte multe lucruri.

Citește și: Florentina Opriș: „A avea un stil de viață sănătos înseamnă să ai o minte și un suflet împăcat cu tot ceea ce ți se întâmplă, să ai capacitatea să vezi bucurie în tot ce se întâmplă în jurul tău” INTERVIU EXCLUSIV

FOTO: Instagram @florentinaopris

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult
Recomandare video
Stenoza de arteră carotidă internă – tratamentul minim invaziv prin plasare de stent carotidian