Fostul soț al Chiarei Ferragni, FEDEZ, din nou pe mâinile medicilor. Rapperul a fost diagnosticat cu cancer pancreatic

  • Publicat:

FEDEZ, fostul soț al Chiarei Ferragni, a ajuns de urgență la spital cu hemoragie internă. Potrivit spuselor sale, rapperul a suferit recent o gastroscopie după pierderea masivă de sânge și o procedură pentru a o stopa.

FEDEZ a ajuns cu hemoragie internă la spital după ce a fost depistat cu cancer pancreatic

Fostul soț al celei mai cunoscute bloggerițe de fashion a scris pe rețelele de socializare că, din fericire, medicii au intervenit în ceea ce-l privește înainte că starea lui să se agraveze de tot. Fedez a mulțumit doctorilor care au acționat la timp.

„Mulțumesc din toată inima medicilor și asistentelor de la Policlinică din Milano. Din fericire, au descoperit hemoragia internă înainte să fie prea târziu”, a scris cântărețul pe Instagram, unde a postat și o imagine cu el de pe patul de spital.

Bărbatul a ajuns joi, 11 iulie 2024, la urgențe din cauza consumului excesiv de alcool și droguri. Speculațiile despre adictiile lui au apărut în publicațiile din toată lumea.

„Mulțumesc tuturor pentru mesajele pe care le-am primit. Sunt realmente de ajutor într-un moment care nu e deloc ușor din multe puncte de vedere. Sper că astăzi să fiu externat”, a relatat rapperul.

Nu este prima dată când FEDEZ ajunge la spital

Rapperul a ajuns și în septembrie, anul trecut, la urgențe din cauza substanțelor. Și la vremea ceea tot cu hemoragie internă. Artistul dezvăluie că are cancer pancreatic în urmă cu un an.

Citește și: Vaccinul care poate preveni recidiva în cancerul pancreatic operat

„Mici clarificări despre sănătatea mea, pentru a evita articolele bazate pe science fiction. Fac acest videoclip pentru a-mi clarifica pentru un moment starea de sănătate din moment ce citesc articole online care sunt puțîn… bazate în totalitate pe nu știu ce, chiar vorbesc despre abuzul meu de alcool sau droguri, ceea ce nu este absolut deloc așa.

Am fost internat pentru încă o hemoragie internă din cauza faptului că acolo unde am fost operat pentru îndepărtarea tumorii mi-au cusut organele și în punctul în care am fost cusut – nu sunt tehnician – sunt mai mult, haideți să zicem, fragil în a avea ulcere, hemoragii și sângerări. Din fericire, în comparație cu sângerarea pe care am avut-o dată trecută, a fost o sângerare minoră. Și nimic asta-i tot. Va mulțumesc mult tuturor pentru mesaje, cre sunt cu adevărat reconfortante într-o perioada care nu este ușoară di multe puncte de vedere, va mulțumesc frumos.

Și sper să mă externeze astăzi. Să sperăm”, a mai explicat, printre altele, Fedez.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult
Recomandare video
Stenoza de arteră carotidă internă – tratamentul minim invaziv prin plasare de stent carotidian