Francisca: „Ca să arăți impecabil, de fapt și de drept, nu ai nevoie să cheltui niciun ban. Trebuie să ai doar puțină motivație și ambiție…” INTERVIU EXCLUSIV

  • Publicat:

Francisca Dulceanu a participat în anul 2012 la X factor România. La doar 18 ani, tânăra îi uimea pe jurații X Factor, fiind supranumită speranța jazz a competiției. Atunci, artista a interpretat melodia At last, a Ettei James, și i-a lăsat mască pe Delia, Bittman și Cheloo, care au putut miza că au în fața lor o adevărată profesionistă.

Noi am vorbit astăzi nu despre muzică, ci despre frumusețe și îngrijire cu frumoasa Ciska. Iată ce trucuri ne-a împărtășit într-un interviu exclusiv!

Francisca Dulceanu, trucuri de îngrijire pe perioada verii

CSID: Francisca, în ce constă rutina ta zilnică de îngrijire în această perioadă? Ai vreun truc în sensul acesta?

Francisca Dulceanu: Rutina mea de îngrijire în această perioadă constă în hidratare, o alimentație corectă, o alimentație bogată în fructe, legume de sezon proaspete și cât mai naturale. (…) Sport fac cât de des pot, de regulă ajung la sala de minim 3 ori pe saptamană.

Pot spune că am o rutină destul de simplistă, dimineață îmi curăț tenul și aplic o protecție solară, seară o cremă hidratantă și una pentru ochi.

CSID: Care este produsul de îngrijire/ make-up fără de care nu ai putea trăi?

Francisca Dulceanu: Produsul de make-up ar fi mascara, iar de îngrijire protecția solară fără doar și poate.

CSID: Mergi mai degrabă pe produse cosmetice home-made sau le preferi pe cele din comerț?

Francisca Dulceanu: Sunt OK și cu cele home-made, nu sunt împotriva, dar parcă nu am încredere să îmi fac, să spun așa „laboratorul lui Dexter” de capul meu. Ce putem face natural e complet în regulă, de pildă dacă putem mânca un fruct ce conține mai multă vitamina C care e bună pentru ten, e foarte bine, dar nu sunt de acord să punem lămâie și toate nebuniile pe față, etc.

(…) Sunt atâtea produse cosmetice testate pe care le găsim în farmacii sau în comerț, care sunt extrem de sigure.

CSID: Dacă ar fi să faci un top trei “cele mai utile sfaturi de beauty” pe care le-ai învățat de la oamenii cu care lucrezi în televiziune care ar fi?

Francisca Dulceanu: În primul rând, demachierea! Curățarea tenului este extrem de importantă căci poți avea cel mai bun make-up artist, poți face cele mai scumpe tratamente faciale… dacă nu îți cureți tenul corespunzător, totul e în van.

Apoi, să consumi suficientă apă, pentru că, iarăși, dacă ești deshidratat, poți pune cel mai bun fond de ten pe față, și nu o să îți stea, o să ti se strângă.

Și somn, nu în cele din urmă! Deci demachierea, hidratarea și somnul – acestea trei revin în sarcina noastră, suntem responsabili de ele.

CSID: Cum poți arăta impecabil, dar fără a cheltui o sumă enormă, din punctul tău de vedere?

Francisca Dulceanu: Ca să arăți impecabil, de fapt și de drept, nu ai nevoie să cheltui niciun ban. Pentru a arăta impecabil trebuie să ai doar puțină motivație și ambiție, sportul se poate face și acasă, și în aer liber fără scuze. Iarăși, poți să dormi suficient și poți să te hidratezi corespunzător, revenind la punctele anterioare.

(…) Dacă ai aceste trei lucruri care țin de educație, care țin de grijă ta față de tine, fără să apelezi la serviciile unui salon, din punctul meu de vedere deja e arhisuficient. Un make-up este un bonus, un tratament la un salon este un bonus.

Citește și: Francisca a câștigat lupta cu kilogramele nedorite: „Nu mai cred în diete, cred doar într-un stil de viață sănătos” INTERVIU EXCLUSIV

FOTO: Instagram @franciscaofficial

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult
Recomandare video
Stenoza de arteră carotidă internă – tratamentul minim invaziv prin plasare de stent carotidian