Halle Berry, mărturisiri fără perdea despre menopauză: „Sunt cea mai bună versiune a mea…”

  • Publicat:
  • Actualizat:

Subiectul menopauză pare unul sensibil chiar și în SUA. Halle Berry aduce în lumină câteva chestiuni extrem de importante și se alătură altor femei celebre care vorbesc despre acest subiect încă delicat.

Halle Berry, dezvăluiri șocante despre menopauză

Actrița, care și-a asumat misiunea de a destigmatiza menopauza și de a face oamenii să vorbească despre asta, a postat trei videoclipuri de impact pe contul ei de Instagram, care au strâns rapid peste un milion de vizualizări și mii de comentarii, multe exprimând șoc și neîncredere față de ceea ce au auzit.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Halle Berry (@halleberry)

Halle Berry a avut chiar și o discuție sinceră cu senatorul american Cory Booker: ”Menopauză… Hai să vorbim despre asta! 9 din 10 femei nu au fost niciodată educate în legătură cu menopauza. De aceea, eu și @corybooker realizăm importanța acestor discuții”, a menționat Halle.

„Sunt cea mai bună versiune a mea…”

Actrița a punctat că acest subiect este stigmatizat și a spus că vrea să-l destigmatizeze, după ce a remarcat că multe femei trec prin menopauză singure și fără un grup de sprijin, ”pentru că pur și simplu nu se vorbește despre asta”.

” Sunt cea mai bună versiune a mea acum că am ajuns la 56 de ani. În sfârșit, realizez că ceea ce am de spus este valoros, chiar dacă nimeni altcineva nu este de acord”, a mai subliniat Berry.

Și totuși, menopauza este mai mult decât doar o problemă de sănătate a femeilor. Ea trebuie discutată, analizată și cât mai multe doamne trebuie să știe la ce să se aștepte și cum să o gestioneze, fără a trece prin experiențe marcante.

Și în România există numeroase persoane publice care au început să vorbească liber despre manifestările și pregătirea pentru menopauză. Dana Săvuică este una dintre vedetele care ne-a oferit un interviu în această direcție. Interviul realizat în exclusivitate, AICI.

Cu ce dietă se menţine Halle Berry

Halle Berry ține de ceva timp dieta ketogenică, săracă în carbohidrați, atât cu scopul de a se menține în formă, cât și pentru a-și ține sub control diabetul de tip 2.

„În mod normal mănânc două mese pe zi și renunț la micul dejun”, a dezvăluit Berry într-o postare de pe Instagram.

Antrenorul ei a dezvăluit, de asemenea, într-un interviu, că actrița are o masă principală după antrenament, combinând practic micul dejun și prânzul.

”De multe ori va avea o friptură de vită cu o salată verde mare, care include de obicei spanac sau varză sau va avea bucățele de pui fript peste o salată cu frunze verzi închise”, a spus el.

De asemenea, lui Berry îi place mult fructul de avocado, pe care îl include în diverse preparate, dar alege și multe legume organice, precum țelină sau castraveți.

FOTO: Instagram @halleberry

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult
Recomandare video
Varză cu Cârnați Oltenești și omletă cu Șuncă Praga și Cotlet Haiducesc