Imagini șocante cu Emily Burghelea după accidentul pe care l-a suferit din Mauritius. Ce diagnostic dur i-au pus medicii

Fosta asistentă tv a fost la un pas de moarte.
  • Publicat:

Emily Burghelea și-a văzut moartea cu ochii, după ce a fost implicată într-un groaznic accident rutier, în Mauritius. Vedeta a revenit în România cu fața aproape desfigurată și corpul plin de vânătăi. În plus, ea a declarat că va avea nevoie de mai multe operații, unele dintre ele la cap. Ce diagnostic i-au pus medicii?

Imagini șocante cu Emily Burghelea de pe patul de spital

Emily Burghelea, cunoscuta influenceriță în vârstă de 25 de ani, a postat pe contul ei de Instagram noi imagini tulburătoare de pe patul de spital.

Ea s-a ales cu răni serioase și va avea nevoie de mai multe operații, în urma accidentului cumplit din Mauritius. Blondina le-a arătat fanilor că a fost rasă în cap și le-a dezvăluit prietenilor virtuali și diagnosticul dur pus de medici.

Medicii au ras-o în cap

„Diagnostic: Tripla fractura de os zigomatic, fractura etmoid, lacrimal si maxilar. Am lacrimi in ochi si astept. Sunt pregatita si ma rog. Timpul trece greu si nu ma recunosc. Nimic din jurul meu nu este normal acum. Oare ce parere vor avea copiii de noua mea freza?, a mărturisit ea pe Instagram, înainte de a intra în operație.

Cum s-a petrecut accidentul

În urmă cu două zile, Emily Burghelea a publicat câteva imagini cu ea în care apare cu fața aproape desfigurată, iar fanii s-au speriat. Ulterior, ea a a explicat că a fost vorba, de fapt, despre un accident teribil petrecut în vacanță.

În drum spre aeroport, taxi-ul în care se afla Emily Burghelea, împreună cu nașa ei, s-a izbit violent de un tir care a ieșit pe mijlocul șoselei. Cele două au scăpat ca prin minune cu viață, deși mașina în care erau s-a făcut zob.

„Am intrat frontal într-un TIR. Am scăpat cu viață doar datorită lui Dumnezeu. Eram în taxi, mai aveam 5 minute până la aeroportul din Mauritius. În ultima curbă, pe un drum neiluminat, orbiți de faza lungă a tuturor celor de pe contrasens, ne-am izbit frontal la 80 km/oră de un TIR care a apărut din senin parcat în mijlocul străzii.

Eram doar eu, cu nașa. Toată familia ne aștepta la aeroport. În momentul impactului, din inerție, nașa a venit peste mine și m-am izbit de geamul mașinii strivindu-mi fața, apoi ne-am trezit amândouă pe parbrizul mașinii. Sau mai bine zis… M-am trezit doar eu. Ea era inconștientă. Am simțit că mă învăluie o senzație de moleșeală care mă trimitea să mă întind pe câmp. Am început să zic > și primul gând care mi-a venit în minte a fost să mă scutur de toată durerea, să o iau pe nașa de acolo și să fugim. A fost primul semn divin. Moartea ne-a făcut cu mâna. Când închid ochii resimt fiecare moment și mă doboară. Tremur când îmi aduc aminte.”, a povestit vedeta, pe pagina ei de socializare.

Citiți și: Emily Burghelea, implicată într-un grav accident de circulație. Ce a pățit în urma impactului: are fața desfigurată FOTO

Sursa foto: instagram Emily Burghelea

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Varză cu Cârnați Oltenești și omletă cu Șuncă Praga și Cotlet Haiducesc