Ioana Ginghină: „Un ritm de viață sănătos și o viață echilibrată e cea mai bună rețetă” INTERVIU EXCLUSIV

  • Publicat:

Continuăm seria interviurilor cu Ioana Ginghină care are 46 de ani, dar arată de milioane! Nu fără eforturi, însă. Actrița are mereu grijă de silueta sa și nu numai. Când vine vorba de îngrijirea pielii și a tenului, fiecare detaliu contează pentru Ioana.

Iată ce ne-a declarat aceasta într-un interviu recent, realizat în exclusivitate pentru csid.ro.

Ioana Ginghină: Îngrijirea zilnică a tenului face diferența

CSID: Ioana, în ce constă rutina ta zilnică de îngrijire în această perioadă? Ai vreun truc în sensul acesta?

Ioana Ginghină: Da, am multe trucuri în fiecare perioadă a anului. În primul rând nu îmi lipsește SPF-ul din geantă și îl aplic ori de câte ori ies în soare, iar dacă fac plajă, din două în două ore. Apoi beau multă apă, mișcare zilnic, sportul cu greutăți mai rar acum pentru ca sunt mult plecată, dar merg, înot, nu stau.

CSID: Care este produsul de îngrijire/ make-up fără de care nu ai putea trăi?

Ioana Ginghină: Nu cred că am unul. În vacanțe nu mă machiez aproape deloc, maxim seara un blush și un gloss. Deci pot trăi fără machiaj fără probleme.

CSID: Mergi mai degrabă pe produse cosmetice home-made sau le preferi pe cele din comerț?

Ioana Ginghină: Merg pe produse din comerț, dar am grijă să fie de bună calitate.

CSID:Dacă ar fi să faci un top trei “cele mai utile sfaturi de beauty” pe care le-ai învățat de la oamenii cu care lucrezi în televiziune care ar fi?

Ioana Ginghină: Depinde, în televiziune sfaturile țin de rezistența machiajului dar nu fac neapărat bine la ten. Ele usucă. Așa că prefer să împărtășesc ceea ce am învățat în timp de la mine și ce mi se potrivește mie.

(…) Tenul foarte bine hidratat înainte de machiaj, spf cremă sau spray nu mă bazez pe spf-ul din fondul de ten. Nu pun pudră multă peste și nu sigilez zona de sub ochi. Rujuri mai puțin rezistente, dar hidratante.

CSID: Cum poți arăta impecabil, dar fără a cheltui o sumă enormă, din punctul tău de vedere?

Ioana Ginghină: Un ritm de viață sănătos și o viață echilibrată e cea mai bună rețetă. E gratis să zâmbești, să iubești și să bei apă.

Citește și: Ioana Ginghină, despre stilul de viață: „După 40 de ani nu mai există excepții de la regulă” INTERVIU EXCLUSIV

FOTO: Instagram @ioanaginghina

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult
Recomandare video
Stenoza de arteră carotidă internă – tratamentul minim invaziv prin plasare de stent carotidian