Iubita lui Ciprian Marica întoarce toate privirile | Cum arată Ioana Marcu, mama copiilor fostului fotbalist

  • Publicat:

Ioana, iubita lui Ciprian Marica, arată fabulos! Pe rețelele de socializare, blondina își încântă fanii cu imagini incendiare. Ioana Marcu este o femeie extrem de frumoasă, care întoarce toate privirile la fiecare apariţie. 

Iubita lui Ciprian Marica arată senzațional

Ioana Marcu şi Ciprian Marica trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de ani buni. Deși fostul atacant a înșelat-o, Ioana a avut puterea să treacă peste infidelitatea acestuia şi l-a iertat, iar acum formează unul dintre cele mai sudate cupluri din România. În urmă cu ceva tim, Marica explica ce l-a atras cel mai mult la blondină.

„Ea e o fată simplă, care nu încearcă să epateze, o fată cu bun gust, dulce și sinceră. Cel mai important pentru mine la o fe­meie e să fie feminină, e cel mai mare atu. Frumusețea nu e primordială. Bineînțeles, primul lucru la care te uiți e aspectul fizic, dar apoi descoperi și alte lucruri”, spunea Ciprian Marica despre mama băieților săi.

Ioana Marcu a născut de două ori

Chiar dacă a adus doi copii pe lume, Ioana Marcu are un trup de invidiat și nu se sfiește să și-l etaleze pe social media. Pe pagina ei de Instagram, aceasta a publicat mai multe imagini cu ea în costum de baie, iar fanii au asaltat-o cu mesaje frumoase. În plus, partenera lui Marica a trecut pe la medicul estetician pentru implanturi mamare, dar și pentru mărirea buzelor.

Citiți și: Este dieta vegetariană o soluție pentru o alimentație echilibrată și sănătoasă? Mihaela Bilic dezminte tot ceea ce știai până acum!

De ce nu s-a căsătorit cu fostul fotbalist

Ioana este originară din Constanţa şi a absolvit Facultatea de Medicină. Din 2016 se iubește cu fostul fotbalist, Ciprian Marica, cel cu care are doi copii minunați. Nu s-au căsătorit, iar Marica explica de ce nu şi-a dus mama copiilor săi la altar.

„La noi nu s-a pus problema, nu am avut niciodată discuții pe tema căsătoriei. Ne e foarte bine așa cum suntem. Nu considerăm că o hârtie ar schimba lucrurile între noi. Dacă ar fi fost vorba despre nemulțumire sau un lucru pe care și l-ar fi dorit, până la urmă nu ar fi fost nicio problemă să o facem. Nu cred în tipare. Pur și simplu, dacă ești fericit în felul tău, de ce ai schimba lucrurile?”, mărturisea Ciprian Marica.

Sursa foto: instagram Ioana Marcu

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Varză cu Cârnați Oltenești și omletă cu Șuncă Praga și Cotlet Haiducesc