Iubita lui Jason Statham, selfie doar în lenjerie. Are doi copii și arată demențial!

  • Publicat:

Rosie debordează de senzualitate în orice ipostază, dar cele mai recente poze puse pe Instagram au generat un val de reacții. Blonda în varstă de 37 de ani, mamă a doi copii, arată impecabil. Are 1.75 m înălțime, picioare parcă interminabile și un chip de păpușă.

Recent, modelul britanic a făcut câteva selfie-uri în oglindă îmbrăcată într-o lenjerie intimă dantelată, de culoarea lavandei. Internauții au rămas cu gură căscată!

„Wow, cum reușești să te menții în formă având în vedere că ești mama a doi copii?”; „Chiar trebuie să te vedem așa? Ai bărbat”; „Aceasta sunt eu dacă m-aș reîncarca”; „Ești o combinație de farmec și frumusețe”; „Nu am alte cuvinte în afara de wow” au fost doar cateva dintre comentarii.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Rosie HW (@rosiehw)

Cine este Rosie Huntington-Whiteley

Rosie Huntington-Whiteley este una dintre cele mai de succes supermodele din lume. De asemenea, este mama a doi copii, Isabella (2 ani) și Jack (6 ani), din relația cu actorul Jason Statham (56 de ani). Cei doi sunt împreună din 2010 și s-au logodit în 2016.

După cum a recunoscut într-un interviu, Rosie a fost atrasă de incredibilul simţ al umorului al lui Jason, nu de imaginea tipului macho pe care îl portretizează în filme. „Când o persoană ştie să te facă să râzi în momentul potrivit, lumea ta se schimbă”, a spus modelul britanic.

La 16 ani, Rosie voia să fie specialist în relaţii publice

Rosie Huntington-Whiteley, în vârstă de 32 de ani, este supermodel, actriţă şi fost înger Victoria’s Secret. La 16 ani, ea a înaintat un CV la Profile Models pentru a deveni specialist în PR, dar când a ajuns la interviu, i s-a prropus să devină model. În câţiva ani, a avut contracte cu Clinique, DKNY, Ralph Lauren, Victoria’s Secret… şi, de asemenea, dragostea şi admiraţia fanilor din toată lumea.

Citeşte şi: Fotomodelul Elsa Hosk, impecabilă într-un costum de baie roz. Și-a recăpătat silueta după naștere

FOTO: PROFIMEDIA, Instagram @rosiehw

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult
Recomandare video
Varză cu Cârnați Oltenești și omletă cu Șuncă Praga și Cotlet Haiducesc