Jennifer Garner respectă cu sfințenie acest obicei, la 52 de ani, în fiecare dimineață. „Îmi place să simt că mi-am testat cu adevărat corpul”

Ca mamă super ocupată de trei copii, Jennifer Garner știe că diminețile ei nu se vor desfășura întotdeauna conform planului.
  • Publicat:
Jennifer Garner respectă cu sfințenie acest obicei, la 52 de ani, în fiecare dimineață. „Îmi place să simt că mi-am testat cu adevărat corpul”
Jennifer Garner respectă cu sfințenie acest obicei, la 52 de ani, în fiecare dimineață. „Îmi place să simt că mi-am testat cu adevărat corpul”

Ca mamă super ocupată de trei copii, Jennifer Garner știe că diminețile ei nu se vor desfășura întotdeauna conform planului. De fapt, actrița susține că este de obicei pregătită pentru imprevizibil. 

De exemplu, „ieri încercam să dorm mai mult, dar fiul meu m-a trezit și a spus: „Mamă, câinele tocmai a mâncat lentila dintr-o pereche de ochelari de soare!”, a povestestit Garner pentru SELF. „Așa că a trebuit să mă ridic, să sun la veterinar și să mă ocup de câine.”

Pentru că viața de părinte poate deveni destul de agitată, actrița iubește să înceapă ziua după un anumit plan. 

„Relativ vorbind, sunt mult mai leneșă decât atunci când copiii mei erau mici. Dar, sunt destul de emoțional atașată de…”

„Un antrenament de dimineață și să fac ceva cardio. Mă trezesc în jur de ora 5 dimineața, dar probabil apăs pe snooze până la 5:15. Cobor la parter, beau puțină cafea, las câinele afară, hrănesc pisica, genul ăsta de lucruri. Apoi urc la etaj și fac un antrenament, ideal, fac The Limit, care oferă sesiuni de dans, HIIT și tonifiere, prin Zoom din New York, și iau o clasă sau fac sesiuni private.

Dimineața, îmi place să simt că mi-am testat cu adevărat corpul. Așa îmi încep de obicei ziua, cu excepția cazului în care am decis că nu o voi face. Dar dacă am în cap că voi face antrenament, și apoi nu o fac dintr-un motiv sau altul, automat nu mă simt bine toată ziua”, a povestit actrița pentru SELF.

Jennifer Garner: „Îmi place să-mi trezesc copiii eu însămi, chiar dacă sunt morocănoși”

„De obicei sunt calzi și drăgălași, chiar și cei de 18 ani și de 15 ani. Așa că intru în dormitoarele lor și îi trezesc. Unul dintre ei întotdeauna întârzie și îl hrănesc pe drum spre autobuz. Iar fiul meu, care se trezește devreme, va fi jos, drăgălaș cu mine pentru un minut. Apoi doar îi conduc la școală sau la autobuz”, a mai spus Jennifer Garner.

Foto: shutterstock

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Recomandare video
Varză cu Cârnați Oltenești și omletă cu Șuncă Praga și Cotlet Haiducesc