Jennifer Lopez, divorț după doi ani de căsnicie cu Ben Affleck

Jennifer Lopez a depus actele de divorț după numai doi ani de căsnicie cu Ben Affleck, ajungând astfel la al patrulea divorț.
  • Publicat:

După luni de zile în care au ţinut prima pagină a ziarelor în legătură cu separarea lor, Jennifer Lopez a intentat divorţ de soţul ei, Ben Affleck, după doi ani de căsnicie, transmite EFE.

Jennifer Lopez a solicitat divorţul de Ben Affleck după doi ani de căsnicie

Cei doi s-au căsătorit în Las Vegas în iulie 2022, după ce şi-au reluat relaţia de acum două decenii. JLo, în vârstă de 55 de ani, şi Affleck, în vârstă de 52 de ani, au început o relaţie la începutul anilor 2000, pe care tabloidele au numit-o la acea vreme „Bennifer”.

„Dragostea este frumoasă. Dragostea este bună. Şi se pare că dragostea este răbdătoare. Douăzeci de ani de răbdare”, a scris Lopez anunţând prima lor nuntă, rapidă, în Las Vegas, în iulie, şi semnând ca Jennifer Lynn Affleck.

După nunta din Las Vegas, cei doi s-au căsătorit din nou în cadrul unei ceremonii fastuoase în Georgia pe data de 20 august 2022.

Dizolvarea căsătoriei lor a urmat unor relatări conform cărora cei doi trăiau separat. Cei doi şi-au vândut casa din Beverly Hills şi, în mai, Lopez a anunţat pe site-ul său că este „îndurerată şi devastată” de anularea turneului său de vară „This Is Me … Live”.

„Vă rog să ştiţi că nu aş face asta dacă nu aş simţi că este absolut necesar”, a spus ea, promiţându-le fanilor că vor fi „împreună din nou”.

După ce a plecat de acasă, Affleck a închiriat o proprietate în apropiere de locul unde locuiesc copiii pe care i-a avut cu actriţa Jennifer Garner, de unde a continuat să lucreze la proiectele sale şi apoi şi-a cumpărat o casă.

Când au aparut ultima oară împreună

Ultimul eveniment public la care au participat împreună a fost un meci al echipei Los Angeles Lakers, pe 16 martie.

Potrivit relatărilor, Affleck ar prefera o viaţă liniştită departe de mass-media, în timp ce soţia sa se bucură de atenţia presei.

„S-a terminat! Se îndreaptă spre divorț! Acum el se concentrează pe munca lui și pe copiii lui. Ben s-a mutat deja și probabil că va trebui să vândă casa de vis pe care au petrecut-o doi ani căutând-o. Nu vor înceta niciodată să se iubească, dar ea nu-l poate controla, iar el nu o poate schimba. Nu ar fi putut dura”, au spus apropiații lor, scrie Daily Mail.

Jennifer Lopez ar fi angajat o firmă de PR pentru a gestiona divorțul de Ben Affleck

Pentru că mariajul lor a ajuns la final, Jennifer Lopez a angajat o firmă de PR pentru a gestiona cu succes situația.

Se așteaptă ca Laura Wasser să fie avocata care va gestiona acest divorț. Ea a fost mediatorul în divorțul lui Ben Affleck de Jennifer Garner și a reprezentat-o pe Jennifer Lopez în divorțul de Marc Anthony, având astfel o istorie profesională cu ambii.

Sursa foto: Profimedia

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Stenoza de arteră carotidă internă – tratamentul minim invaziv prin plasare de stent carotidian