Jessica Biel, deranjată de comportamentul lui Justin Timberlake: „Nu mai poate suporta mult…”

  • Publicat:

Jessica Biel ar fi ajuns la limita răbdării, după ce Justin Timberlake a fost arestat recent, fiind surprins la volan sub influența alcoolului.

Jessica Biel, la limita răbdării în urma arestării lui Justin Timberlake

Artistul a fost arestat în Sag Arbor, New York, pe 17 iunie. El a luat cina cu prietenii la American Hotel, dar a fost tras pe dreapta mai târziu, după ce a depășit un stop și nu a putut „să rămână pe partea dreaptă a carosabilului” în vehiculul său.

Pentru Justin Timberlake, acesta este cel mai recent incident care se pare că a pus la încercare răbdarea soției sale, Jessica Biel. În 2019, el a fost surprins ținându-se de mână și atingând-o pe actrița Alisha Wainwright în New Orleans, iar incidentele publice se adună.

„El a implorat-o pe Jessica pentru o a doua șansă și ea i-a dat-o”, a declarat o sursă pentru In Touch. „Dar cinci ani mai târziu, el încă nu pare să se poată controla atunci când petrece. Ea nu mai poate suporta mult timp acest comportament”, a spus o sursă pentru Page Six.

Timberlake a dezbatut incidentul cu Alisha într-o postare pe Instagram în 2019, spunand urmatoarele: „Stau departe de bârfe cât de mult pot. Dar pentru familia mea simt că este important să mă adresez zvonurilor recente care rănesc oamenii pe care îi iubesc. Acum câteva săptămâni am afișat o puternică eroare de judecată – dar lăsați-mă să fiu clar – nu s-a întâmplat nimic între mine și colega mea. Am băut mult prea mult în acea noapte și regret comportamentul meu. Ar fi trebuit să știu mai bine. Acesta nu este exemplul pe care vreau să îl dau fiului meu. Îmi cer scuze soției și familiei mele uimitoare pentru că le-am făcut să treacă printr-o situație atât de jenantă și mă concentrez să fiu cel mai bun soț și tată pe care îl pot fi. Acest lucru nu a fost așa”.

În ciuda greșelilor publice, Jessica Biel și Justin Timberlake au rămas împreună și l-au întâmpinat pe cel de-al doilea fiu împreună în iulie 2020.

Ofițerul de poliție care l-a arestat pe Timberlake nu știa cine este acesta

Se pare că polițistul care l-a arestat pe Justin Timberlake pentru conducere sub influența alcoolului nu avea nici cea mai vagă idee cine este acesta. Ofițerul de poliție „era atât de tânăr încât nici măcar nu știa” cine era Timberlake și „nu l-a recunoscut nici pe el, nici numele lui”, a declarat o sursă pentru Page Six.

Artistul în vârstă de 43 de ani a menționat turneul său mondial, „The Forget Tomorrow”, în timpul arestării, a declarat o altă sursă pentru publicație. „Justin a spus încet: „Acest lucru o să distrugă turneul”, a precizat sursa. „Polițistul a întrebat: „Ce turneu?”, iar Justin a spus: „Turneul mondial.”

Citește și: Jessica Biel: strălucitoare pe covorul roşu, neglijentă în timpul liber. Ai fi recunoscut-o?

FOTO: PROFIMEDIA, SURSA: PAGE SIX
Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult
Recomandare video
Varză cu Cârnați Oltenești și omletă cu Șuncă Praga și Cotlet Haiducesc