„Îmi place să trăiesc și să gust din toate plăcerile”. Interviu exclusiv cu Jimmy Dub

Într-un interviu exclusiv, celebrul solist Jimmy Dub a dezvăluit cum se menține în formă, dar și ce dietă urmează și ce antrenamente face.
  • Publicat:

Încinge publicul prin piesele fresh pe care le interpretează, coregrafia bine pusă la punct şi vocea caldă… Jimmy Dub, căci despre el vom vorbi azi, ne-a acordat un interviu exclusiv. Am aflat cum se menține în formă, dar și cât de importante sunt dieta și antrenamentul pentru îndrăgitul artist.

CSID: Ce înseamnă pentru tine, Jimmy, un stil de viață sănătos?

Jimmy Dub: Pentru mine un stil de viață sănătos este să ai un echilibru. Nu pot spune că eu am un stil de viață corect, dar îmi place să trăiesc și să gust din toate plăcerile. Însă, în același timp să și indrept anumite greșeli prin sport, odihnă, alimentație.

CSID: Care sunt regulile esențiale de la care nu te abați pentru a fi mereu în formă?

Jimmy Dub: Nu trăiesc după niște reguli anume. Încerc să ajung la sală de cel puțin 3-4 ori pe săptămână, mai merg la un fotbal… și când sunt foarte obosit încerc să dorm cât mai mult, dar recunosc că nu îmi iese de fiecare dată. 😁

CSID: Cum reușești să îmbini munca și activitatea intensă cu mersul la sală/antrenamentul periodic?

Jimmy Dub: Am zile în care sunt plecat în concerte, dar și atunci merg la sală dacă am la hotel. Dacă nu, am o bandă elastică cu care mă antrenez în cameră înainte de fiecare concert. Este un pic mai greu când avem concerte și din punct de vedere al alimentației și din punct de vedere al somnului, dar încercăm să le îmbinăm pe ambele, mai iau suplimente pentru ficat, vitamine.

CSID: Ce se poți spune de dieta ta? Că mă gândesc că și alimentația joacă un rol important, și nu doar antrenamentul.

Jimmy Dub: Am perioade când am grijă ce mănânc, dar și perioade haos în care nu apuc să mă alimentez cum ar trebui. Dacă suntem în concerte, rupem mâncarea din benzinării, care știu că nu este sănătoasă, dar nu am ce face. În rest nu țin vre o dietă strictă, îmi place să mănânc. 😁

CSID: De regulă, îți asculți corpul? Și îi oferi ce are nevoie?

Jimmy Dub: Da, mi s-a întâmplat de multe ori să am poftă de anumite alimente și i-am dat corpului ce și-a dorit. Este important să ții cont de ce are nevoie corpul tău.

CSID: Ce crezi că le lipsește românilor astăzi pentru a fi mai activi și mai sănătoși?

Jimmy Dub: Le lipsește buna dispoziție. Mi se pare că oamenii au nevoie de mai mult chef de viață, și mie mi-a fost greu când m-am reapucat de sală… dar după ce am văzut cum mă simt după antrenament, am început să fiu un pic dependent. Așa că vă încurajez și pe voi să faceți sport, vă veți simți mult mai bine și veți da randament în tot ceea ce faceți.

Citește și: Sorin Brotnei, cheia unui stil de viață sănătos: „După ce am mâncat multă vreme carne, un an și jumătate am fost vegan” | INTERVIU EXCLUSIV

FOTO: Instagram @jimmydub.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre colonoscopie. Dr. Oana Dolofan: „Nu orice pacient poate face colonoscopie”