Joe Jonas și Sophie Turner au divorțat oficial, după numeroase bătălii în tribunal pentru custodia fiicelor lor

După un an de la anunțul despărțirii, Joe Jonas și Sophie Turner au ajuns oficial la finalul unei bătălii legale dificile pentru custodia celor două fiice ale lor.
  • Publicat:
Joe Jonas și Sophie Turner au divorțat oficial, după numeroase bătălii în tribunal pentru custodia fiicelor lor

După un an tumultuos marcat de dispute legale și mediere intensă, Joe Jonas și Sophie Turner au finalizat oficial divorțul.

Joe Jonas și Sophie Turner au divorțat după o bătălie aprigă în tribunal

Cei doi și-au încheiat, oficial, marți căsătoria, însă detaliile acordului au rămas confidențiale. Custodia celor două fiice ale lor, Willa (3 ani) și Delphine (2 ani), a fost un punct central al conflictului, dar surse apropiate afirmă că fostul cuplu a ajuns la o înțelegere comună.

Divorțul a fost oficializat la aproape un an de la despărțirea lor, anunțată în septembrie 2023. Deși au stabilit inițial o custodie comună, cu fetițele împărțindu-și timpul între Statele Unite și Marea Britanie, disputele privind custodia au continuat. Sophie Turner l-a acuzat, la un moment, pe artist de reținerea nedreaptă a copiilor, solicitând unei instanțe din Manhattan returnarea acestora în Anglia.

Copiii celor doi, case pe două continente

Problemele au început când familia s-a mutat în Marea Britanie, iar Jonas a refuzat să le înmâneze pașapoartele fetelor. După mai multe sesiuni de mediere, cei doi au convenit temporar ca fetele să locuiască în ambele țări, dar tensiunile s-au menținut.

Pe măsură ce procesul a avansat, actrița a descris această perioadă drept „cele mai proaste zile din viața ei”, dezvăluind în interviuri luptele interioare și sentimentele de vinovăție cu care s-a confruntat. Într-un interviu pentru Vogue, ea a subliniat că, deși a avut dificultăți emoționale, a găsit puterea să lupte pentru copiii ei, în ciuda presiunii imense.

Finalizarea divorțului a venit într-un moment important pentru ambele vedete, Joe Jonas revenind pe scenă cu frații săi și interpretând melodia „I Still Haven’t Found What I’m Looking For” la un concert în Dublin, simbolizând, poate, un nou început.

Astfel, deși divorțul a fost marcat de conflicte și momente greu de gestionat, cei doi par hotărâți să construiască viitorul fiicelor lor în mod civilizat, împărțindu-și responsabilitățile parentale între două țări și două vieți foarte diferite.

Sursă – https://www.rte.ie/entertainment/2024/0911/1469489-joe-jonas-and-sophie-turner-are-officially-divorced/

Sursă foto – Profimedia

Urmărește CSID.ro pe Google News
Maria Crișan - Web-editor
Sunt pasionată de tot ce ține de sănătate și lifestyle. Jonglând dintotdeauna cu „armele” cele mai puternice, cuvintele, îmi place să împărtășesc cu cititorii diverse sfaturi și idei despre tot ceea ce înseamnă o viață trăită sănătos și frumos. Lucrez în jurnalism de 3 ani, ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre colonoscopie. Dr. Oana Dolofan: „Nu orice pacient poate face colonoscopie”