Kate Middleton a terminat ședințele de chimioterapie. Soția lui William a scăpat de cancer: „Fac tot ce pot”

Soția Prințului William a anunțat că a terminat tratamentul de chimioterapie și intenționează să revină la angajamente publice în următoarele luni.
  • Publicat:
Kate Middleton a terminat ședințele de chimioterapie. Soția lui William a scăpat de cancer: „Fac tot ce pot”
Kate Middleton a scăpat de cancer. foto: profimedia

Kate Middleton, Prinţesa de Wales, a anunțat într-un lung mesaj publicat pe reţelele de socializare că şi-a terminat şedinţele de chimioterapie. La începutul lunii martie 2024, ea dezvăluia că a fost diagnosticată cu cancer. Acum, ea răsuflă ușurată că sesiunea sa de chimioterapie preventivă s-a încheiat după nouă luni. 

Kate Middleton a scăpat de cancer

Ultimele nouă luni au fost incredibil de grele pentru Kate Middleton! Soția lui William a fost diagnosticată cu cancer, după ce a suferit o operație abdominală în luna ianuarie 2024. După aflarea diagnosticului dur, Kate a rărit aparițiile publice și s-a concentrat pe sănătatea ei. Însă fanii s-au întrebat mereu când va apărea din nou la evenimente.

Ei bine, Kate Middleton le-a făcut fanilor săi o bucurie și a anunțat că a terminat toate ședințele de chimioterapie preventivă. Într-un mesaj video difuzat de Palatul Kensington, Prințesa de Wales a spus că este uşurată, după nouă luni „incredibil de dure” şi „înfricoşătoare” pentru ea şi familia ei.

Mesaj pentru fanii săi

„Călătoria împotriva cancerului este complexă, înfricoșătoare și imprevizibilă pentru toată lumea, în special pentru cei mai apropiați. Ea te pune față în față cu propriile tale vulnerabilități într-un mod pe care nu l-ai mai gândit până acum și, odată cu asta, capeți o nouă perspectivă asupra tuturor lucrurilor.

Această perioadă ne-a amintit mai presus de toate lui William și mie să reflectăm și să fim recunoscători pentru lucrurile simple, dar importante din viață, pe care mulți dintre noi le considerăm adesea de la sine înțeles. La a iubi și a fi iubit.

Aștept cu nerăbdare să mă întorc la serviciu și să mai asum câteva angajamente publice în lunile următoare, când pot. În ciuda a tot ceea ce s-a întâmplat până acum, intru în această nouă fază de recuperare cu un reînnoit sentiment de speranță și apreciere a vieții. William și cu mine suntem atât de recunoscători pentru sprijinul pe care l-am primit și am simțit o mare putere de la toți cei care ne-au susținut..”, a precizat Prințesa de Wales, în clipul emoționant.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre colonoscopie. Dr. Oana Dolofan: „Nu orice pacient poate face colonoscopie”