Kate Middleton, prima apariție publică de când a anunțat că a terminat chimioterapia

Prințesa de Wales a apărut în public pentru prima dată de când a anunțat că a încheiat chimioterapia.
  • Publicat:

Kate Middleton a apărut împreună cu prințul William, regele Charles și regina Camilla în timp ce mergeau la slujba de duminică, la Biserica Crathie Kirk din Balmoral, potrivit The Sun.

Ea a purtat una dintre pălăriile sale kaki preferate și o haină maro în carouri tartan, în timp ce stătea pe scaunul pasagerului din mașină, iar William care era la volan, a optat pentru un costum închis la culoare.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de The Sun (@thesun)

Kate Middleton își reia treptat îndatoririle regale

Apariția lui Kate are loc după știrea de la începutul acestei săptămâni, când Kate a anunțat că s-a întors la muncă, în timp ce își continuă recuperarea lentă după diagnosticul de cancer.

Conform documentului oficial Court Circular, marți, Kate Middleton a participat la o întâlnire privind Early Years la Castelul Windsor. Aceasta a fost prima sa apariție în Court Circular de la începutul tratamentului său împotriva cancerului și a treia apariție oficială de la începutul problemelor sale de sănătate, demonstrând astfel angajamentul său față de cauzele pe care le susține.

În aceeași zi, prințul de Wales, William, și-a continuat îndatoririle regale, făcând o vizită privată la Regimentul 22 Special Air Service, unde a întâlnit persoane implicate în operațiuni recente.

Mesaj emoționant la finalizarea ședințelor de chimioterapie preventivă

„Călătoria împotriva cancerului este complexă, înfricoșătoare și imprevizibilă pentru toată lumea, în special pentru cei mai apropiați. Ea te pune față în față cu propriile tale vulnerabilități într-un mod pe care nu l-ai mai gândit până acum și, odată cu asta, capeți o nouă perspectivă asupra tuturor lucrurilor.

Această perioadă ne-a amintit mai presus de toate lui William și mie să reflectăm și să fim recunoscători pentru lucrurile simple, dar importante din viață, pe care mulți dintre noi le considerăm adesea de la sine înțeles. La a iubi și a fi iubit.

Aștept cu nerăbdare să mă întorc la serviciu și să mai asum câteva angajamente publice în lunile următoare, când pot. În ciuda a tot ceea ce s-a întâmplat până acum, intru în această nouă fază de recuperare cu un reînnoit sentiment de speranță și apreciere a vieții. William și cu mine suntem atât de recunoscători pentru sprijinul pe care l-am primit și am simțit o mare putere de la toți cei care ne-au susținut…”, a precizat Prințesa de Wales, în clipul emoționant.

Sursă foto: Profimedia.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre colonoscopie. Dr. Oana Dolofan: „Nu orice pacient poate face colonoscopie”