Kate Winslet a spus „Nu” artificiilor de înfrumusețare de la Hollywood. Secretul frumuseții sale: „Viața mea cea care mi se vede pe față și asta contează…”

Kate Winslet sfidează standardele de frumusețe de la Hollywood, optând pentru naturalețe și îngrijire autentică.
  • Publicat:
Kate Winslet a spus „Nu” artificiilor de înfrumusețare de la Hollywood. Secretul frumuseții sale:
Secretele de frumusețe ale lui Kate Winslet

Kate Winslet, celebra actriță din „Titanic”, a ales să îmbrățișeze înaintarea în vârstă cu grație și autenticitate. Astfel, actrița refuză să cedeze presiunilor estetice de la Hollywood.

Kate Winslet, un model de frumusețe

Într-un interviu recent pentru Harper’s Bazaar, vedeta britanică, care va împlini 50 de ani anul viitor, a discutat despre abordarea sa „britanică” față de frumusețe, îmbătrânire și viață.

Kate Winslet, cunoscută pentru cariera sa impresionantă și pentru rolurile sale emblematice, a evitat procedurile cosmetice și botox. În schimb, actrița a ales trucuri de machiaj subtile și un stil de viață sănătos.

„Sunt mândră de ridurile mele, pentru că ele spun povestea vieții mele. Nu mi-aș ascunde niciodată aceste semne ale experienței mele,” a declarat ea.

Actrița a subliniat că femeile de astăzi se acceptă mult mai mult pe ele însele, fiind mai încrezătoare în frumusețea lor naturală. Kate consideră că intervențiile estetice contravin principiilor sale morale și educației primite de la părinți, care au învățat-o să aprecieze frumusețea adevărată.

Secretele de frumusețe ale actriței

În loc să recurgă la soluții externe, vedeta se concentrează pe îngrijirea din interior spre exterior. Alimentația sănătoasă și somnul sunt esențiale pentru un chip proaspăt și odihnit, mai ales înainte de aparițiile publice. Actrița urmează o dietă echilibrată, fără carne, și evită alcoolul și sarea în zilele dinaintea evenimentelor importante. De asemenea, pune un accent deosebit pe hidratare, considerând apa ca fiind cheia unei pielii sănătoase și fericite.

„Încerc să am grijă de mine în cele câteva zile care preced acel moment. Nimic luxos. Sfatul meu de top ar fi: Apă, apă, apă. Mențineți corpul hidratat și pielea va fi fericită”, a dezvăluit actrița.

Machiajul joacă și el un rol în rutina de frumusețe a lui Kate, dar actrița preferă un look natural. Make-up artistul său, Lisa Eldridge, o ajută să aleagă un machiaj care să-i scoată în evidență trăsăturile, fără a o îmbătrâni. Pe covorul roșu, optează pentru un ruj roșu îndrăzneț, evitând machiajul excesiv în jurul ochilor.

În ceea ce privește sportul, pandemia a făcut-o să redescopere pasiunea pentru bicicleta de interior, iar înotul în ape reci rămâne una dintre activitățile sale preferate pentru a-și menține tonusul fizic și mental.

Sursă – Harpersbazaar.com

Sursă foto – Profimedia

Urmărește CSID.ro pe Google News
Maria Crișan - Web-editor
Sunt pasionată de tot ce ține de sănătate și lifestyle. Jonglând dintotdeauna cu „armele” cele mai puternice, cuvintele, îmi place să împărtășesc cu cititorii diverse sfaturi și idei despre tot ceea ce înseamnă o viață trăită sănătos și frumos. Lucrez în jurnalism de 3 ani, ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre colonoscopie. Dr. Oana Dolofan: „Nu orice pacient poate face colonoscopie”