Kelly Clarkson, adevărul despre cum a slăbit! A fost acuzată că a folosit Ozempic: „Am luat medicamente”

Kelly Clarkson a dezvăluit recent că a slăbit considerabil folosind medicamente pentru a-și controla nivelul de zahăr din sânge. La ce tratament a apelat vedeta?
  • Publicat:

Kelly Clarkson, cunoscuta cântăreață și prezentatoare TV, a surprins pe toată lumea cu noua sa siluetă. Într-un episod recent al emisiunii „The Kelly Clarkson Show”, artista a recunoscut că a luat medicamente pentru a pierde în greutate, dar a subliniat că nu a fost vorba de Ozempic, un medicament popular pentru pierderea în greutate.

Noua siluetă a vedetei

În timpul interviului cu Whoopi Goldberg, Kelly a complimentat-o pe actriță pentru felul în care arată, spunându-i:

„De fiecare dată când te văd arăți mai tânără. Parcă ești Benjamin Button. Este o nebunie când pășești în platou.”

Whoopi, la rândul său, a dezvăluit că a slăbit considerabil, aproape cât greutatea a doi oameni.

Clarkson a reacționat rapid și a împărtășit și ea propria experiență:

„Motivația mea a fost diferită, nu mi-a păsat de ce cred oamenii, dar am ajuns să fac asta pentru că analizele mele de sânge erau foarte proaste.”

Ce medicamente a luat Kelly Clarkson

Artista a explicat că, deși doctorul său a insistat timp de doi ani să ia măsuri, ea a fost reticentă din cauza problemelor sale cu tiroida. În cele din urmă, a decis să ia medicamente care au ajutat-o să reducă nivelul de zahăr din sânge.

„Toată lumea credea că am luat Ozempic, dar nu este adevărat. A fost vorba de alt medicament,” a clarificat Clarkson.

Cântăreața de 41 de ani, care a trecut recent printr-un divorț dificil și este mama a doi copii, a început să ia în serios sănătatea sa după ce medicii i-au spus că este prediabetică.

„Nu am fost șocată. Mi-au spus că sunt prediabetică și să sunt chiar la limită. Cam asta s-a întâmplat și ei bine, nu am fost șocată. Eram puțin supraponderală. Am așteptat doi ani și abia apoi am făcut ceva în legătură cu asta,” a povestit cântăreața în emisiunea ei.

Vedeta a atribuit pierderea în greutate și activităților fizice pe care le face cu copiii săi, după ce s-au mutat din Los Angeles în New York. Ea a menționat că plimbările în parc, vizitele la muzee și saunele cu infraroșu au contribuit la noua ei siluetă.

„Să mergi pe jos prin oraș e chiar sport. Acum sunt pasionată și de saunele cu infraroșu, plus că mai fac și câte o scufundare în apă rece. Mănânc sănătos. Am slăbit pentru că l-am ascultat pe doctorul meu, câțiva ani nu am făcut-o. 90% din timp sunt bine pentru că o dietă cu proteine îmi face bine. Sunt o fată din Texas, îmi place carnea,” a declarat Kelly pentru People.

Sursă  – https://www.nbcnews.com/news/us-news/kelly-clarkson-sets-record-straight-ozempic-rumors-says-started-medica-rcna152128

Sursă foto – Instagram Kelly Clarkson

Urmărește CSID.ro pe Google News
Maria Crișan - Web-editor
Sunt pasionată de tot ce ține de sănătate și lifestyle. Jonglând dintotdeauna cu „armele” cele mai puternice, cuvintele, îmi place să împărtășesc cu cititorii diverse sfaturi și idei despre tot ceea ce înseamnă o viață trăită sănătos și frumos. Lucrez în jurnalism de 3 ani, ...
citește mai mult
Recomandare video
Stenoza de arteră carotidă internă – tratamentul minim invaziv prin plasare de stent carotidian