Kylie Jenner, în luptă cu depresia postnatală după nașterea fiului ei: „Am simțit ca eșuez…”

Kylie Jenner, cunoscuta vedetă din reality show-ul "The Kardashians" și fondatoarea imperiului Kylie Cosmetics, a vorbit deschis despre experiența sa dificilă cu depresia postpartum, în cadrul unui interviu recent pentru British Vogue.
  • Publicat:
  • Actualizat:

Kylie Jenner este mama a doi copii, Stormi (6 ani) și Aire (2 ani), pe care îi are împreună cu fostul său partener Travis Scott. Vedeta a dezvăluit că a avut parte de o luptă grea după nașterea ambilor copii.

Kylie Jenner luptă cu depresia postnatală

Kylie, în vârstă de 26 de ani, a mărturisit că a durat aproximativ un an pentru a se recupera după fiecare dintre cele două nașteri.

„Acum am 27 de ani și încep să mă simt din nou ca mine însămi”, a spus Jenner, reflectând asupra dificultăților prin care a trecut.

„Privind în urmă, îmi dau seama că în perioada sarcinii purtam treninguri în fiecare zi, nu aveam timp să-mi pun viața în ordine și apoi depresia postpartum a durat un an. Mental, e foarte greu. Hormonii își spun cuvântul și e dificil să gestionezi totul.”

Găsirea unui nume potrivit pentru fiul ei

Vedeta a menționat că, în special după nașterea fiului său, simptomele depresiei au fost mai intense, manifestându-se sub forma unei stări de „baby blues” accentuate.

„Probabil, cu fiul meu, a fost mult mai dificil din punct de vedere emoțional. Eram extrem de emoționată din cauza unor lucruri care, în mod normal, nu m-ar fi afectat atât de mult,” a explicat Jenner.

„Stăteam pe telefon cu mama mea toată ziua, plângând isteric și spunând: ‘Nu pot să-i găsesc un nume.'”

Un moment deosebit de dificil pentru Kylie a fost incapacitatea de a-i găsi un nume fiului său la scurt timp după naștere, ceea ce a făcut-o să simtă că eșuează.

„Când l-am întâlnit, era cel mai frumos lucru pe care îl văzusem și nu-mi venea să cred cât de perfect era. Am simțit ca eșuez pentru că nu am putut să-i dau un nume imediat. Merita mult mai mult decât atât. A fost un declanșator emoțional puternic pentru mine.”

Inițial, Jenner și Scott au ales numele Wolf Jacques pentru fiul lor, însă la scurt timp au decis că nu se potrivește cu personalitatea lui.

„Nu simțeam că este numele potrivit pentru el. Am vrut să împărtășesc asta, deoarece vedeam numele Wolf peste tot,” a explicat Jenner într-o postare pe Instagram Story. În ianuarie 2023, Kylie a dezvăluit că numele fiului său a fost schimbat oficial în Aire, un nume care, conform unor surse, înseamnă „Leul lui Dumnezeu”.

Sursă – https://people.com/kylie-jenner-talks-struggles-naming-son-postpartum-depression-8694726

Sursă foto – Profimedia

Urmărește CSID.ro pe Google News
Maria Crișan - Web-editor
Sunt pasionată de tot ce ține de sănătate și lifestyle. Jonglând dintotdeauna cu „armele” cele mai puternice, cuvintele, îmi place să împărtășesc cu cititorii diverse sfaturi și idei despre tot ceea ce înseamnă o viață trăită sănătos și frumos. Lucrez în jurnalism de 3 ani, ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre colonoscopie. Dr. Oana Dolofan: „Nu orice pacient poate face colonoscopie”