La 55 de ani, arată ca la 20! Timpul pare-se că stă pe loc pentru Stana Izbașa

Artista din Banat reușește să-și mențină aspectul fizic, chiar și acum la 55 de ani.
  • Publicat:

Deși a fost considerată mereu o femeie extrem de frumoasă și a avut un succes răsunător în muzică datorită vocii sale, dar și prezenței scenice, viața Stanei Izbașa nu a fost una neapărat ușoară.

Ajunsă la 55 de ani, cântăreața de muzică populară din Banat a rămas la fel de frumoasă, cu aceeași priză la public, adorată și apreciată pentru muzica pe care o cântă.

Stana Izbașa radiază la 55 de ani

Stana Izbașa are 55 de ani în prezent, iar chipul parcă-i neschimbat. Cântăreața de muzică populară din Banat are aceeași privire caldă, aceiași ochi albaștri cu care a cucerit publicul încă de la început.

Prezentă mereu pe rețelele de socializare, cântăreața de muzică populară din Banat postează mai mereu imagini de la evenimentele la care participă, dar și cu activități din viața de zi cu zi.

Recent, a postat o poză exclusiv pentru cei ce o urmăresc, așa cum spune chiar artista. Reacțiile nu au întârziat apară.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Stana Izbasa (@stana_izbasa_oficial)

”Tu nu îmbătrânești? Ai găsit rețeta? Spune-o”, ”Din toate punctele de vedere sunteți un om special și frumos”, ”Frumusețe și eleganță”, ”Minunată”, ”Mare frumusețe ești tu. Îmi ești foarte dragă”, ”Ai fost și vei rămâne una dintre cele mai frumoase și apreciate cântărețe din folclorul românesc” – au fost câteva dintre comentariile primite la fotografie.

A avut o relație de 15 ani, dar nu a fost căsătorita niciodată

Stana Izbașa, deși o femeie superbă dintotdeauna, nu a avut un succes la fel de mare și în viața personală. Cântăreața de muzică populară a avut o relație de 15 ani cu Flore Baniciu, de care s-a despărțit din cauza infidelității.

Contrar așteptărilor, Stana Izbașa nu s-a căsătorit niciodată și nici nu are copii, însă asta și pentru că a fost concentrată ani la rând pe carieră.

Sursă foto: Instagram @stanaizbasa

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre colonoscopie. Dr. Oana Dolofan: „Nu orice pacient poate face colonoscopie”