Larisa Iordache: „Din noi, din fiecare, izvorăște sclipirea, depinde foarte mult de atitudinea noastră…” INTERVIU EXCLUSIV

  • Publicat:

Larisa Iordache, fosta sportivă care se poate lăuda cu participarea la trei ediții de Jocuri Olimpice de vară, ne-a acordat astăzi un interviu exclusiv în care am vorbit despre îngrijirea tenului și a pielii, dar și despre acceptare și încredere de sine.

Larisa Iordache, despre simplitate și nu numai

CSID: Larisa, în ce constă rutina ta zilnică de îngrijire în această perioadă? Ai vreun truc în sensul acesta?

Larisa Iordache: Când mă trezesc dimineața, îmi spăl fața cu un cleanser astfel încât să îmi simt tenul complet curat și sebumul îndepărtat. Îi ofer tenului meu hidratare și ulterior folosesc SPF-ul care cumva îmi oferă o anume strălucire a tenului. Mai apoi vin și cu puțin concelear în zona cearcănelor pentru că da, se întâmplă ca din cauza oboselii să mai avem și cearcăne. Apoi poate doar puțin blush cremos și atât.

(…) Și rimel, să nu uităm! Rimelul nu lipsește niciodată. Eu mă machiez de dimineață și undeva seara, când ajung acasă, mă demachiez. Însă, dacă în cursul zilei nu mă mai simt ok purtând machiaj, am întotdeauna un cleanser la mine.

Nu îmi încarc tenul cu foarte mult make-up, mai ales fiind vară, fiind foarte cald…

CSID: Care este produsul de îngrijire/ make-up fără de care nu ai putea trăi?

Larisa Iordache: Produsul de îngrijire, cleanserul, fără doar și poate. Iar de make-up, aș avea două: rimelul, căci îmi place foarte mult să pun accept pe privire, și strugurelul pentru că hidratează buzele.

CSID: Mergi mai degrabă pe produse cosmetice home-made sau le preferi pe cele din comerț?

Larisa Iordache: Sinceră să fiu, am folosit produse și și. În momentul de față folosesc niște produse recomandate de dermatolog pentru că am avut la un moment dat o problemă – am făcut o alergie, cred că din cauza faptului că mâncasem foarte multe fructe de mare și un sos picant. Alergia în sine mi-a cauzat foarte multe bubițe, astfel că am fost nevoită să ajung la medicul dermatolog, care mi-a recomandat un tratament cu produse din farmacie. Le folosesc și azi.

(…) Îmi plac și produsele de tip home-made, însă le prefer pe cele din comerț. Niciodată nu m-am dat înapoi din a testa produse sau a vedea rezultate în urma acestora. Îmi plac foarte mult tratamentele faciale pentru că mi se pare că sunt un remediu foarte bun pentru pielea noastră.

CSID: Dacă ar fi să faci un top trei “cele mai utile sfaturi de beauty” pe care le-ai învățat de la oamenii cu care lucrezi în televiziune care ar fi?

Larisa Iordache: Eu de regulă merg la emisiuni cu machiajul realizat de mine, rareori merg pe mâna specialiștilor, dar îmi place foarte mult să merg pe o linie simplă: fond de ten care nu încarcă, rimel, gloss și blush.

(…) Make-up-ul, într-adevăr, ne poate schimba foarte mult trăsăturile. De aceea și prefer să mă aranjez eu și să nu las pe nimeni să se ocupe de mine.

CSID: Cum poți arăta impecabil, dar fără a cheltui o sumă enormă, din punctul tău de vedere?

Larisa Iordache: Cred că, în primul rând, trebuie să ne acceptăm pe noi înșine, să ne acceptăm calitățile și defectele. (…) În momentul în care prindem încredere în noi, suntem câștigați. Nu există perfecțiune, nu există un tot unitar. Din noi, din fiecare, izvorăște sclipirea, depinde foarte mult de atitudinea noastră.

(…) În general, nu trebuie să ne mai creem așteptări. Trebuie doar să ne uităm în oglindă, să fim împăcați cu ceea ce vedem.

Citește și: Larisa Iordache, despre crizele renale care i-au dat viața peste cap: „Imediat după concurs am ajuns la spital, unde mi s-a spus că mă confruntam cu o infecție deja” INTERVIU EXCLUSIV

FOTO: Instagram @larisa_iordache

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult
Recomandare video
Stenoza de arteră carotidă internă – tratamentul minim invaziv prin plasare de stent carotidian