Larisa Iordache este însărcinată. Multipla campioană la gimnastică va aduce pe lume primul copil: „Te așteptăm cu nerăbdare“

Fosta sportivă va deveni mamă pentru prima dată.
  • Publicat:

Bucurie mare în lumea sportului românesc! Larisa Iordache, în vârstă de 27 de ani, a anunţat că va deveni mamă pentru prima oară. Pe rețelele de socializare, fosta sportivă a publicat o imagine în care îi ieșea în evidență burtica de gravidă. 

Larisa Iordache va deveni mamă pentru prima dată

„Te dorim şi te aşteptăm cu nerăbdare. Eşti o binecuvântare, iar noi ne simţim binecuvântaţi că ne-ai ales ca părinţi. Iubirea noastră infinită“, a scris Larisa Iordache pe Facebook, la o imagine în care apare alături de soţul ei Cătălin, care îi ţine mâna pe burtică.

Ea s-a retras din gimnastică în decembrie 2021, iar anul acesta s-a căsătorit cu Cristian Chiriţă, campion naţional la tenis de masă.

„Este mai tânăr decât mine. El mereu spune că vârsta nu contează. Așa este, în momentul în care vrei să construiești ceva cu persoana respectivă, nu îți pune piedică absolut nimic.

Acesta este adevărul. Funcționează foarte bine când comunicarea este degajată, relaxată și spui ce gândești. Noi am înțeles acest aspect, comunicarea dintre noi este excepțională”, spunea Larisa despre soțul ei.

A avut probleme mari de sănătate

În 2022, sportiva a ajuns iar pe masa de operație, după ce a acuzat mai multe probleme la rinichi. Medicii au decis să-i monteze un stent.

„Am ieșit din spital. Sunt fericită, dar cam amețită. Sunt ca un hamster care și-a păstrat provizii. Sunt șocată cât de mult poți să reții în corp sărurile care se administrează în spital. Am ajuns în spital pentru că am făcut din nou o criză renală. Și pentru că nu am făcut lucrurile atunci când trebuia, am ajuns iar de urgență la spital. Am fost băgată în operație. Nu grea. Mi s-a montat un stent.

Trebuie să mă duc iar la doctor și să-mi scoată pietricica. Nu s-a putut scoate acum din cauza infecției pe care o am. A fost dificil psihic. Fizic, acum mă resimt mă dor toate. Am avut și febră…și tot ce ai când ai probleme cu rinichii”, dezvăluia ea.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre colonoscopie. Dr. Oana Dolofan: „Nu orice pacient poate face colonoscopie”