Laura Cosoi arată mai bine ca niciodată, după a patra sarcină. Care este secretul vedetei: „Alăptez, dar asta mă și tonifică”

Laura Cosoi a fost prezentă recent la evenimentul Viva! Influencers Party 2024, unde a atras toate privirile cu o apariție elegantă și rafinată.
  • Publicat:

Actrița a purtat o ținută neagră care i-a evidențiat picioarele subțiri și silueta deja vizibil mai tonifiată, dar care a ascuns discret burtica.

Totodată, ea a declarat că nu a luat decizia să apeleze la nicio dietă drastică, iar lucrul care o ajută foarte mult în procesul de slăbire este alăptatul.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de lauracosoi (@lauracosoi)

„Mai am burtă. Dar e normal, adică nu mă grăbesc nicăieri, nu am niciun fel de probleme. E normal să am și burtică, am și gușă. E normal să-mi cada și fața. Am și cearcăne pentru că nu dorm atât de mult. De fapt n-am prea mai dormit de 6 ani încoace.

Dar e foarte important să dăm organismului timp să-și revină, sunt încă în perioada de după. Sunt 6 săptămâni de când am născut, nu e atât de mult. Alăptez exclusiv, dar asta mă și tonifică, știi? N-am ținut niciodată dietă, dar nu mănânc după 18.00 seara și fac sport. Acum abia m-am reapucat”, a spus Laura Cosoi pentru FANATIK.

Laura Cosoi, într-o formă fizică de zile mari

Cu 4 nașteri la activ, Laura Cosoi este într-o formă de zile mari. Actrița a născut natural, iar recuperarea a fost extrem de rapidă. În plus, actrița știe cât este de importantă alăptarea, astfel că micuța Aida beneficiază de hrană naturală, având beneficii pentru amândouă.

Pe platourile de filmare, Laura este toată un zâmbet, semn că în viața ei există o împlinire sufletească dincolo de cuvinte.

„Azi m-am întors pe platoul de filmare de la @vacantadevedetaantenastars. Urmează o serie de ediții dedicate unor destinații absolut spectaculoase. Adevărul este că avem și invitați pe măsură! Mă bucur mult de acest proiect pentru că, prin ochii celor cu care povestesc, călătoresc și eu. Ce doriți să vă aducă noul sezon? Sunt curioasă dacă există invitați sau destinații preferate pe lista voastră! P.s: Aida m-a așteptat cuminte acasă. Nu am lipsit mult, dar se pare că ne-am și sincronizat foarte bine cu alăptatul.”, a scris Laura Cosoi, pe Instagram, cu câteva zile în urmă.

Sursă foto: Instagram @lauracosoi

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre colonoscopie. Dr. Oana Dolofan: „Nu orice pacient poate face colonoscopie”