Legătura dintre fosta soție a lui Charlie Sheen și moartea lui Matthew Perry

Ancheta continuă în cazul decesului actorului din serialul „Friends”.
  • Publicat:

Brooke Mueller, fosta soție a lui Charlie Sheen, a fost interogată de către polițiștii din Los Angeles, în legătură cu moartea lui Matthew Perry. Cei doi ar fi avut o legătură strânsă în timp ce se aflau internați într-o clinică de dezintoxicare. 

Matthew Perry a decedat anul trecut

Celebrul actor american Matthew Perry, cel care a interpretat rolul lui Chandler Bing în îndrăgitul serial „Friends”, a fost găsit mort în casa lui din Los Angeles, la finalul lunii octombrie 2023. Starul american a fost găsit fără suflare într-o cadă cu hidromasaj. Autopsia a arătat că decesul s-a produs din cauza „efectelor acute ale ketaminei”.

Brooke Mueller, audiată de anchetatori

Ancheta continuă în cazul fostului star! Fosta soție a lui Charlie Sheen, Brooke Mueller, nu a fost reținută de poliție și a acceptat să coopereze cu anchetatorii. Brooke Mueller ar fi avut o relație amoroasă cu Matthew Perry în urmă cu aproape două decenii.

„Ea și-a angajat avocați și a avut mai multe întâlniri cu polițiștii de când acești au au ajuns la casa ei cu un mandat de percheziție. A ales să nu vorbească despre această situație”, au declarat surse din preajma fostei soții a lui Charlie Sheen.

Neagă că ar fi avut legătură cu moartea lui

Procurorii au audiat „mai multe persoane” care ar fi putut să aibă legătură cu moartea actorului: „Este greu de spus, nimeni nu știe deocamdată exact care a fost rolul ei [în moartea lui Matthew], dar ea a susținut ferm că nu a avut nimic de-a face cu asta”.

Fosta iubită a lui Perry, Kayti Edwards, a susținut că ea și Mueller s-au întâlnit de mai multe la Alcoolicii Anonimi.

„Brooke s-a întâlnit cu Matthew în 2006, cam pe vremea când am început să ies cu Matthew”, a spus Edwards, în vârstă de 48 de ani, pentru The US Sun. Ea a mai adăugat faptul că Perry și Mueller s-ar fi „reconectat” în ultimii ani.

Citiți și: Cauza morții lui Matthew Perry. Ce au scos la iveală rezultatele testelor preliminare, la autopsie

Brooke Mueller, internată la o clinică de reabilitare

Brooke Mueller, în vârstă de 46, a avut tot felul de probleme cu drogurile, în ultimii ani. În iulie 2011, a urmat un program de dezintoxicare. Doi ani mai târziu, copiii ei au fost luați de autorități din casa sa, Brooke fiind suspectată de consum de droguri. Mueller a fost internată imediat într-o clinică de reabilitare. Din păcate, a recidivat în 2019. Între 2008 și 2011, Brooke Mueller a fost căsătorită cu actorul Charlie Sheen. Au împreună doi băieți, gemenii Bob și Max.

Matthew Perry s-a luptat cu dependența de droguri și de alcool

Actorul recunoștea că medicii i-au dat doar 2% șanse de supraviețuire după ce dependența de droguri și de alcool i-a afectat colonul, lăsându-l în comă timp de 2 săptămâni.

Puțini știu că actorul din Friends a suferit o perforație gastrointestinală, așa că a fost nevoit să folosească pungi drenabile timp de nouă luni. În total, el a suferit 14 operații la stomac și a ajuns de 15 ori la clinici de reabilitare, pentru a scăpa de dependența de droguri, pastile și alcool.

„Medicii le-au spus alor mei că am 2% șanse de supraviețuire. M-au conectat la un aparat care mă ajuta să respir. Spuneau că nimeni nu-i supraviețuiește. Am vrut să împărtășesc cu voi totul abia după ce am știut că sunt bine. Am vrut să aștept până sunt ‘curat’, am vrut să-mi spun povestea ca să vin în ajutorul altor oameni”, a mărturisit actorul în cadrul unui interviu pentru People.

Sursa: Daily Mail

Sursa foto: Profimedia

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Varză cu Cârnați Oltenești și omletă cu Șuncă Praga și Cotlet Haiducesc