Lena Enache: „Folosesc produse din magazinele de specialitate, dar asta după ce citesc cu atenție toate ingredientele…” INTERVIU EXCLUSIV

  • Publicat:

A făcut atletism, a fost model și acum este soție de fotbalist! Lena și Gabi Enache formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul românesc. 

Astăzi am vorbit cu frumoasa blondină despre îngrijirea corectă a tenului. Iată ce ne-a împărtășit Lena într-un interviu exclusiv!

Lena Enache, trucuri pentru o piele sănătoasă

CSID: Elena, în ce constă rutina ta zilnică de îngrijire în această perioadă? Ai vreun truc în sensul acesta?

Lena Enache: Rutina mea zilnică în această perioadă nu este una care necesită foarte multe produse și timp! Am 2 reguli de la care nu mă abat și anume de la demachiere și spf! Rutina mea zilnică constă în demachiere, cremă de zi, cremă de ochi, serul cu vitamina C și spf!

(…) Ca și truc, folosesc patch-uri de ochi special pentru congelator și le folosesc în fiecare dimineață!

CSID: Care este produsul de îngrijire/ make-up fără de care nu ai putea trăi?

Lena Enache: Produsul fără de care nu aș putea trăi este crema hidratantă, iar ca și produs de make-up, cu siguranță este rujul! Folosesc același ruj de 4 ani!

CSID: Mergi mai degrabă pe produse cosmetice home-made sau le preferi pe cele din comerț?

Lena Enache: Folosesc produse din magazinele de specialitate, dar asta după ce citesc cu atenție toate ingredientele și văd că sunt potrivite tipului meu de ten!

CSID: Dacă ar fi să faci un top trei “cele mai utile sfaturi de beauty” pe care le-ai învățat de la oamenii cu care lucrezi în televiziune care ar fi?

Lena Enache: În primul rând clar este hidratarea tenului! Îmi hidratez foarte bine înainte de orice apariție tv sau ședința foto! În planul secund este să ,,foloseșți,, mereu ceea ce ți se potrivește, nu ceea ce este în trend! (…) Ultimul ar fi să nu ne încărcăm foarte mult tenul pentru că riscăm să scoatem în evidență fix ceea ce ne deranjează sau nu ne place la noi!

CSID: Cum poți arăta impecabil, dar fără a cheltui o sumă enormă, din punctul tău de vedere?

Lena Enache: Din punctul meu de vedere poți arăta impecabil fără a cheltui sume mari, trebuie înainte de toate să-ți cunoști tenul, să știi ce e benefic pentru tine, iar cu câteva produse de calitate poți cuprinde o întreagă paleta fără a necesită un ,,skincare bag,, plin de produse pe care nici nu apuci le folosești de cele mai multe ori.

(…) PS: Am trecut și eu prin etapa de a cumpăra foarte multe produse și nu am reușit să le folosesc pe toate!

Citește și: Mădălina Apostol: „Îngrijirea cu produse de calitate este extrem de importantă, însă fără hidratare corectă, eficiența lor scade considerabil…” INTERVIU EXCLUSIV

FOTO: Instagram @lenaenacheofficial, Facebook Lena Enache

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult
Recomandare video
Stenoza de arteră carotidă internă – tratamentul minim invaziv prin plasare de stent carotidian