Licoarea magică pe care Andreea Mantea o consumă în fiecare dimineață. Așa a slăbit enorm

Andreea Mantea a dezvăluit secretul ei pentru a slăbi cu ajutorul unui remediu natural și simplu. Ea a menționat că își începe fiecare dimineață adăugând un ingredient special în apa pe care o bea.
  • Publicat:

Andreea Mantea este una dintre cele mai iubite și apreciate vedete de televiziune. Fiind un model pentru multe persoane, Andreea împărtășește cu internauții sfaturi și recomandări, pe care le aplică și în viața sa. Recent, ea a dezvăluit poțiunea magică pe care o consumă în fiecare dimineață și care a ajutat-o să slăbească enorm.

Andreea Mantea, licoarea magică pe care o consumă

Andreea Mantea a fost prezentă recent la un eveniment monden, lucru rar întâlnit. Vedeta și-a deschis sufletul despre viața sa și despre schimbările care au marcat-o în ultima perioadă. Prezentatoarea tv a slăbit enorm, iar unul dintre trucurile sale este o băutură magică, pe care și-o prepară singură.

Andreea a dezvăluit secretul siluetei sale și a recunoscut că este o fire pofticioasă. Totuși, ea respectă anumite reguli și încearcă să compenseze balanța prin anumite băuturi sănătoase. Pe lângă ceai, vedeta consumă și o licoare specială, pe care și-o prepară în fiecare dimineață.

„N-am un secret, poate stresul. Nu am un secret. Beau ceaiuri, sunt atentă la mâncare, tot ce aud că ar funcționa, încerc și eu. Mă mai trezesc cu tot felul de iritații, alergii, probleme, dar pe mine nu mă interesează, eu vreau să le experimentez pe toate pe pielea mea, pentru că sunt foarte curioasă. Eu beau foarte mult ceai, de toate felurile, fac un amestec.

Mai fac ceva de foarte mult timp și mie mi se pare normal. Îmi pun în apă dimineața puțină sare să mă hidratez foarte bine cu mineralele respective și mai pun într-o altă sticlă, îmi pun mai multe, unele la frigider, altele la temperatura camerei, salvie, rozmarin, oregano, mentă, castravete, în funcție de cum vreau eu să aibă apa respectivă aroma.

Ele sunt antiinflamatoare, antimicrobiene, funcționează foarte bine asupra organismului, zic eu, pentru că mănânc foarte multe prostii, pentru că sunt pofticioasă și atunci mă gândesc că trebuie să vin și cu un aport sănătos. Iau multe suplimente, vitamine, ceva normal”, a spus Andreea Mantea pentru Wowbiz.

Relație specială cu fiul ei, David

Andreea Mantea are o relație specială cu fiul ei, David, în vârstă de 9 ani. Vedeta se mândrește cu fiul ei, cu care poate avea discuții foarte mature. David îi este sprijin în tot ceea ce face și este foarte recunoscătoare pentru prezența lui în viața sa.

„Este enorm de schimbat. Nu vorbesc de partea fizică, vorbesc de cât de matur este. Nici nu a împlinit nouă ani, dar mie mi se pare matur. Nu știu parcă are mai multă înțelepciune. Așa mi se pare. Parcă înțelege altfel, parcă are mai multă răbdare, parcă mă ajută mai mult. Este copilul perfect, pe lângă năzbâtiile pe care le face, să știi că este foarte implicat.

Poate câteodată eu îi atrag atenția, câteodată aceste lucruri vin de la sine. E foarte săritor, foarte implicat să ajute, să te ajute. Este foarte inteligent, am niște discuții foarte inteligente cu el, nu zici că are nouă ani”, a mai spus prezentatoarea tv, pentru sursa citată mai sus.

Sursă foto – Instagram

Urmărește CSID.ro pe Google News
Maria Crișan - Web-editor
Sunt pasionată de tot ce ține de sănătate și lifestyle. Jonglând dintotdeauna cu „armele” cele mai puternice, cuvintele, îmi place să împărtășesc cu cititorii diverse sfaturi și idei despre tot ceea ce înseamnă o viață trăită sănătos și frumos. Lucrez în jurnalism de 3 ani, ...
citește mai mult
Recomandare video
Varză cu Cârnați Oltenești și omletă cu Șuncă Praga și Cotlet Haiducesc