Majda a apelat la medicul chirurg estetician, Dana Miricioiu, pentru a scăpa definitiv de depozitele localizate de grăsime

Vedeta a apelat la Dr. Dana Miricioiu, unul dintre cei mai apreciați chirurgi esteticieni din România, pentru o intervenție de lipoaspiratie asistată laser, în dorința de a scăpa de depozitele localizate de grăsime.
  • Publicat:

Majda Aboulumosha, actriță și om de televiziune cunoscută pentru aparițiile sale pe micile ecrane și pentru stilul său de viață activ, a decis să facă o schimbare majoră în viața sa. Vedeta a apelat la Dr. Dana Miricioiu, unul dintre cei mai apreciați chirurgi esteticieni din România, pentru o intervenție de lipoaspirație asistată laser, în dorința de a scăpa de depozitele localizate de grăsime.

După ce în urmă cu câțiva ani slăbit un număr spectaculos de kilograme, Majda și-a schimbat definitiv stilul de viață, fiind cunoscută pentru faptul că acordă o atenție deosebită alimentației și face mult sport. De curând vedeta, perfecționistă din fire a decis că vrea să facă totul să arate perfect. Astfel, în urma unui consult amănunțit efectuat de Dana Miricioiu, medic chirurg estetician de renume, s-a decis că singura și cea mai eficientă metodă de remodelare corporală este lipoaspirația asistată laser, soluția de eliminare a grăsimii nedorite depuse în locurile de unde nu poate fi îndepărtată nici prin dietă și nici prin sport.

„Am încercat diferite tratamente de remodelare corporală și programe de exerciții, dar pur și simplu nu am reușit să scap de grăsimea încăpățânată din anumite zone. Am ales lipoaspirația asistată laser pentru că știu că este o soluție eficientă, permanentă și minim invazivă. Știam numai lucruri bune despre doamna doctor Dana Miricioiu și am decis să mă las pe mâinile ei. Pe lângă faptul că este un om extraordinar, este un profesionist desăvârșit, care mi-a explicat înainte fiecare pas al intervenției, beneficiile absolut extraordinare pe care le are, ce rezultate pot obține și în cât timp, faptul că nu există riscuri și că rezultatele sunt permanente. Imediat după operație m-am întors la treaba fără nici cel mai mic disconfort. Acum, la două săptămâni după operație, mă simt minunat și sunt foarte mulțumită de rezultate. Este o procedură care m-a făcut să am o încredere și mai mare în mine și mi-a îmbunătățit aspectul fizic. Cred ca toți oamenii, dacă simt ca au nevoie de o schimbare, ar trebui să apeleze la medicul potrivit și să ia o decizie împreună ca să fie în favoarea lor. Este important să dezvolți o relație armonioasă cu medicul pe care îl alegi, asta s-a întâmplat și între mine și doamna doctor. Am avut încredere de la început și mă bucur ca am făcut lucrul acesta”, a declarat Majda.

Lipoaspirația laser s-a aflat în anul 2023, în topul celor mai căutate intervenții estetice. Este o procedură de reconturare a corpului care are scopul de a reduce depozitele nedorite de grăsime în exces, fără cicatrici și fără durere postoperator. Puterea laserului reduce timpul de recuperare și creează mai puține leziuni ale țesuturilor înconjurătoare în comparație cu liposucția tradițională.

Cele mai solicitate zone de tratament pentru lipoaspirația asistată laser sunt abdomenul superior, mijlociu și inferior, flancurile, șoldurile, talia, coapsele, fesele, brațele, partea superioară a spatelui, genunchii, dar și gâtul și conturul mandibular.

Rezultatele lipoaspirației asistate laser sunt vizibile imediat după procedură, continuând să se îmbunătățească timp de patru până la opt săptămâni. Efectele complete ale intervenției vor putea fi observate de la două până la șase luni după procedură, iar rezultatele sunt permenente.

„Lipoaspiratia asistată laser este o procedură chirurgicală minim invazivă care oferă rezultate remarcabile cu un minim de disconfort și timp de recuperare redus. Această tehnică utilizează energie laser pentru a lichefia grăsimea înainte de a fi aspirată, ceea ce permite o îndepărtare mai precisă și mai puțîn traumatică a grăsimii. Pe lângă beneficiile majore post operatorii, intervenția de lipoaspirație laser este ușoară, lipsită de durere postoperator, nu necesită internare, iar recuperarea se face în câteva zile, pacientul putându-se întoarce la activitatea normală chiar de a doua zi. Am recomandat această procedură Majdei pentru că era soluția ideală pentru nevoile ei. Rezultatele au fost excelente și Majda se simte și arată minunat.

Această procedură este indicată persoanelor care, în ciuda unei diete sănătoase și a exercițiilor fizice, nu reușesc să scape de anumite depozite localizate de grăsime. Beneficiul enorm al acestei intervenții este că laserul facilitează atât dizolvarea grăsimii, cât și contracția puternică a fibrei elastice, iar prin regenerarea pielii produsă de laserul cu sistem dual de lungimi de undă, pielea va avea o cu totul altă fermitate, fiind lipsită după intervenție de aspectul lăsat și inestetic. Nu există durere în timpul intervenției, iar rezultatul obținut este permanent!. Este totuși foarte important ca pacienții să aibă așteptări realiste și să fie conștienți că lipoaspiratia asistată laser nu este un substitut pentru pierderea în greutate, ci o metodă de conturare a corpului.”, a declarat Dana Miricioiu, medic chirurg estetician.

Beneficiile lipoasporatiei asistate laser

  • Precizie sporită: Energia laser permite o îndepărtare mai exactă a grăsimii și cu un traumatism mult mai mic pe țesutul pacientului, prin faptul că, înainte să fie îndepărtată prin aspirate, grăsimea este mai întâi dizolvată de laser.
  • Timp de recuperare redus: Procedura este minim invazivă, ceea ce înseamnă că pacienții se recuperează rapid.
  • Îmbunătățirea tonusului pielii: Laserul stimulează producția de colagen, îmbunătățind elasticitatea pielii, în special în zonele unde a fost eliminată grăsimea.
  • Permite tratarea mai multor zone: Lipoaspirația asistată laser permite tratarea anumitor zone cu contur neregulat, greu accesibile lipoaspirației clasice, precum: abdomen, coapse, fese, linia bustului, gât și brațe.
  • Rezultate permanente: Procedura oferă rezultate permanente dacă este menținută o dietă sănătoasă și un stil de viață activ.

Majda este încântată de noile ei forme și se simte mai încrezătoare ca niciodată.

Sunt foarte fericită că am ales-o pe doamna doctor Dana Miricioiu pentru a efectua acest tip de intervenție, iar rezultatele vorbesc de la sine. Lipoaspiratia asistată laser nu doar m-a ajutat să scap de depozitele de grăsime nedorite, dar m-a ajutat să obțin acel tonus al pielii pe care mi-l doream de foarte mult timp. Și sunt convinsă că rezultatele mă vor surprinde în continuare!.”

Lipoaspirația asistată laser a revoluționat abordarea în remodelarea corporală, oferind beneficii semnificative și rezultate spectaculoase. Cu indicații variate și eficacitate dovedită, această procedură continuă să una dintre cele mai solicitate intervenții pentru cei care își doresc să obțină un corp mai bine conturat și tonifiat.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Varză cu Cârnați Oltenești și omletă cu Șuncă Praga și Cotlet Haiducesc