Make your own style!

articol
  • Publicat:
Make your own style!
Make your own style!

Traim in plina controversa legata de „a fi” sau „a nu fi” la moda. Cel mai greu este sa-ti construiesti propriul tau stil, agreat si admirat de cei din jur. Si aici nu ma refer doar la imbracaminte, pentru ca trendurile s-au extins de mult si la diete, sala la care mergem si ne antrenam, mobila si culorile cu care ne decoram casa, rasa pet-ului. Eu pledez in primul rand pentru diversitate, viata este scurta si merita sa incercam orice, la moda sau nu. Si sa nu uitam de sanatate si de forma fizica excelenta. De la ele porneste starea de bine care da continut oricaror preocupari. Pentru a-ti crea propriul stil, trebuie sa fii la curent cu trendurile, sa le asimilezi, sa personalizezi orice achizitie sau idee, si cu siguranta vei straluci.

Dana Rogoz, noua noastra colega de la chat zone incepe un nou sezon in cariera: a acceptat provocarea de a participa ca vedeta-concurent la „Dansez pentru tine”. In curand, vom afla pentru ce cauza nobila isi va pune in valoare calitatea de dansatoare. Am stat de vorba cu ea in timpul unei sedinte foto si
ne-am dat seama ca Danei ii vine bine orice ipostaza – cea de model, de actrita si gazda de blog.

Despre trendurile din moda, dieta, fitness ne-am pus la curent trecand in revista o multime de personaje celebre: Halle Berry, Kate Moss, Demi Moore, Tori Spelling, Alicia Keys, Jennifer Garner si Gwyneth Paltrow. Cream si fetele din noua telenovela „O iubire ca in filme” candideaza la titlul „Inspiratia lunii” la capitolele beauty si forma fizica. Avem si un super top!

Cel al antrenorilor personali de fitness, cei mai tari din Bucuresti, prin mana carora au trecut multe vedete. In frunte cu atractia sezonului in materie de sport, Richmond Bachia, noul star exotic de telenovela de pe postul „Acasa”, ne-au convins cat de importanta este meseria de PT. La final, o superdestinatie de vacanta: Hong Kong, loc de shopping, spa si sushi. Bonus: restaurante cool, trenduri gay si career promotion. Ne revedem luna viitoare la aniversarea de un an „Ce se intampla, doctore?”

Urmărește CSID.ro pe Google News
Elena Nistor
Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ...
citește mai mult
As mai vrea o fata noua
As mai vrea o fata noua
Recomandare video
Stenoza de arteră carotidă internă – tratamentul minim invaziv prin plasare de stent carotidian