Maria Constantin: „Ceea ce vă voi dezvălui acum nu prea știe nimeni…” INTERVIU EXCLUSIV

  • Publicat:

Maria Constantin este una dintre interpretele populare pe care le-ai vrea neapărat la nunta ta. Este frumoasă, talentată și celebră, și are multe povești de spus.

Astăzi, îndrăgita artistă ne-a oferit un interviu în exclusivitate în care nu am vorbit de muzică, dar am vorbit de frumusețe și de ce înseamă aceasta, mai exact, pentru Maria. Iată ce ne-a împărtășit!

Maria Constantin, despre frumusețe și altfel

CSID: Maria, în ce constă rutina ta zilnică de îngrijire în această perioadă? Ai vreun truc în sensul acesta?

Maria Constantin: Cred ca singurul meu truc în perioada aceasta este hidratarea și atunci când am timp , mă încarc cu multă dragoste din partea familiei!

CSID: Care este produsul de îngrijire/ make-up fără de care nu ai putea trăi?

Maria Constantin: O cremă banală, naturală, din ceară de miere de albine 🐝 ce mi-o procur din Italia (este și un produs foarte ieftin, de altfel).

CSID: Mergi mai degrabă pe produse cosmetice home-made sau le preferi pe cele din comerț?

Maria Constantin: Home-made clar! De multe ori apelez la trucuri naturale, cum ar fi apă de lavandă, mască cu argilă, etc.

CSID: Dacă ar fi să faci un top trei “cele mai utile sfaturi de beauty” pe care le-ai învățat de la oamenii cu care lucrezi în televiziune care ar fi?

Maria Constantin: Clar am învățat multe trucuri de beauty de-a lungul timpului, dar pentru mine cel mai mult contează atitudinea, discursul și prezența scenică, iar dacă ar fi să vorbesc despre un model din televiziune, acesta ar fi Teo Trandafir.

CSID: Cum poți arăta impecabil, dar fără a cheltui o sumă enormă, din punctul tău de vedere?

Maria Constantin: Orice femeie poate arăta impecabil fără a cheltui o avere pe haine sau cine știe ce produse scumpe în materie de beauty! Ceea ce vă voi dezvălui acum nu prea știe nimeni: de câte ori am timp pășesc pragul magazinelor second hand, unde nu ezit să îmi achiziționez produse foarte frumoase ce îmi atrag atenția din vitrinele acestor magazinelor, la un preț simbolic!

Citește și: Dieta drastică pe care o ține Maria Constantin: „Am avut multe zile în care am spus că vreau să renunț, că nu mai pot…”

FOTO: Instagram @mariaconstantin

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult
Recomandare video
Stenoza de arteră carotidă internă – tratamentul minim invaziv prin plasare de stent carotidian