Maria Dragomiroiu, dezvăluiri cutremurătoare despre cea mai mare cumpănă a vieții sale: „Am simțit-o pe mama lângă mine”

Maria Dragomiroiu a fost invitată în cel mai nou episod de podcast „Altceva cu Adrian Artene”.
  • Publicat:
Maria Dragomiroiu, dezvăluiri cutremurătoare despre cea mai mare cumpănă a vieții sale: „Am simțit-o pe mama lângă mine”

Maria Dragomiroiu, interpreta de muzică populară cu cel mai frumos păr, și-a deschis sufletul în cel mai nou episod de podcast „Altceva cu Adrian Artene”. Celebra solistă a povestit cum a fost salvată de la moarte chiar de mama sa. Iată declarațiile cutremurătoare! 

Cum a fost salvată de la moarte Maria Dragomiroiu de către mama sa

Maria Dragomiroiu a oferit detalii sfâșietoare pe parcursul celor 90 de minute de discuție cu jurnalistul Adrian Artene. Cântăreața a dezvăluit că a adormit la volan, în timp ce se întorcea de la o nuntă. Atunci a visat-o pe mama ei.

„Doamne, dar câți am străbătut singură. Cred că am făcut un milion cu mașina, eu la volan. De câte ori n-am adormit la volan, de câte ori nu mi-am dat palme, simțeam că adorm într-o fracțiune de secundă și visam. Îmi aduc aminte iar de mama. Odată veneam singură de la o nuntă, nu știu pe unde eram. Eram pe București-Pitești, pe la 4 dimineața, așa s-a nimerit, să fiu singură.

Am ațipit, de oboseală, și am și visat în secunda aia, dar am simțit-o pe mama lângă mine. Am tresărit și zic «dar mama a murit». Și când am deschis ochii, în fața mea era un bom. Deci nu m-a salvat mama mea?! M-a salvat mama mea. Nu este doar ce se vede. Toată lumea spune «distracție plăcută», nu este așa!”, a declarat Maria Dragomiroiu.

ABONEAZĂ-TE la canalul de Youtube „Altceva cu Adrian Artene”, pornește notificările, pentru că în fiecare sâmbătă de la ora 19:00, ai ocazia să descoperi în PREMIERĂ, ALTCEVA, un podcast care-ți antrenează mintea și-ți hrănește sufletului.

Conținutul „Altceva cu Adrian Artene” poate fi urmărit și pe conturile de FacebookInstagramTik Tok, dar și pe grupul de WhatsApp.

Sursa foto: capturi video Youtube

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Varză cu Cârnați Oltenești și omletă cu Șuncă Praga și Cotlet Haiducesc