Maria Popovici a divorțat! Șoc în lumea stand-up-ului din România: „Nu considerăm că privește pe cineva…”

Maria Popovici a anunțat divorțul de Mincu, într-un mesaj pe pagina sa de socializare. Deși a surprins pe toată lumea, actrița le-a cerut intimitate internauților.
  • Publicat:

Maria Popovici, una dintre cele mai îndrăgite figuri din lumea stand-up-ului românesc, a surprins recent publicul cu o veste neașteptată. Ea s-a despărțit de soțul său, Alexandru Minculescu (Mincu), după aproape șase ani de căsnicie.

Într-un mesaj postat pe rețelele de socializare, actrița a explicat că separarea a avut loc de comun acord și a cerut respectarea intimității în privința detaliilor personale.

Maria Popovici a divorțat

Maria Popovici a ales să împărtășească vestea despărțirii prin intermediul rețelelor sociale, într-un mesaj concis dar plin de respect față de ea și față de Mincu.

„Salutare! Relația noastră s-a încheiat acum ceva timp de comun acord, dar am ales să nu facem asta public, pentru că nu considerăm că privește pe cineva. Ne-ar plăcea să vă rugăm să ne respectați dreptul la intimitate, dar știm și noi că e aproape imposibil, așa că vă anunțăm că nu vom discuta vreodată subiectul în spațiul public. Mulțumim!” a scris Maria Popovici pe rețelele sale de socializare.

Decizia de a păstra discreția nu surprinde pe nimeni, având în vedere că Maria și Mincu au fost mereu foarte rezervați în privința detaliilor intime ale relației lor, chiar dacă adesea acestea deveneau surse de umor în spectacolele lor.

Maria Popovici și Mincu au fost, de-a lungul timpului, unul dintre cele mai cunoscute cupluri din lumea stand-up-ului românesc.

Deși au făcut spectacol din provocările lor și au împărtășit momente amuzante cu publicul, în viața personală, relația lor a fost marcată de dificultăți și tensiuni. Maria a câștigat popularitate uriașă în urma succesului din emisiunea „iUmor”, iar alături de Mincu, a devenit un nume de referință în industria de comedie.

În ciuda divorțului, Maria Popovici a fost clară în mesajul său că dorința de a păstra intimitatea este primordială. Aceasta a optat pentru a nu dezvălui motivele despărțirii, solicitând înțelegere și respect din partea publicului și a presei.

Schimbări profesionale din viața actriței

Maria Popovici rămâne o prezență importantă în lumea divertismentului românesc, cu numeroase proiecte în derulare. Recent, aceasta a semnat un contract cu Pro TV și va apărea în emisiunea „Săriți de pe fix”, unde va aduce umorul său caracteristic într-o varietate de ipostaze.

Filmările pentru noul sezon al emisiunii s-au încheiat, iar Maria promite „surprize și umor cât cuprinde” pentru fanii săi.

De asemenea, artista a declarat că se va bucura de o mini-vacanță în cadrul unui festival de muzică, Vadoo Fest, unde va petrece timp de calitate cu prietenii. Acest eveniment marchează o întoarcere la simplitate și distracție, având în vedere că Maria nu a mai participat la un camping din adolescență.

Sursă foto: Facebook.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Maria Crișan - Web-editor
Sunt pasionată de tot ce ține de sănătate și lifestyle. Jonglând dintotdeauna cu „armele” cele mai puternice, cuvintele, îmi place să împărtășesc cu cititorii diverse sfaturi și idei despre tot ceea ce înseamnă o viață trăită sănătos și frumos. Lucrez în jurnalism de 3 ani, ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre colonoscopie. Dr. Oana Dolofan: „Nu orice pacient poate face colonoscopie”