Mariajul cu Donald Trump, o strategie de PR? Fosta consilieră a Melaniei face dezvăluiri tranșante

  • Publicat:

Fostul consilier al Melaniei și autoare a cărții „Melania and Me: The Rise & Fall of My Friendship with the First Lady”, Stephanie Winston Wolkoff, susține că mariajul lui Donald și Melania a fost doar pentru camerele de filmat.

Într-o postare din data de 16 iunie, aceasta a împărtășit un clip din fostul reality-show al lui Donald, „The Apprentice”/ „Ucenicul”, pe care l-a realizat din 2004 până în 2015.

Consiliera crede că acest clip este dovada faptul că Donald Trump s-a căsătorit cu Melania pentru a-și întări imaginea publică.

Căsătoria lui Donald cu Melania i-a ajutat cariera politică

Winston Wolkoff susține că imaginea lui Donald Trump orientată către familie a fost, după cum spune chiar ea, un „miraj” în întregime conceput de cei de la NBC pentru a-și vinde serialul.

Ori unde, în politică, o familie perfectă, completă, este în mod clar un plus. Deci, acest lucru l-ar fi ajutat să-și asigure ulterior rolul de președinte al Statelor Unite.

Clipul pe care asistenta Melaniei l-a distribuit îl înfățișează pe Donald ieșind dintr-o decapotabilă în costum și cu ochelari de soare și o salută pe Melania, care ține în brațe un copil, cel mai probabil pe Barron Trump.

Donald își sărută soția și copilul înainte de a prezenta cu voce tare „The Apprentice’.

Potrivit lui Wolkoff, clipul a fost doar un truc pentru a-i convinge pe cei care urmăreau „The Apprentice” că Donald era un bărbat responsabil cu familie.

„Avea nevoie de o femeie care să arate și să joace rolul mamă și soție și să-l lase să fie vedeta. Să se căsătorească cu Melania și să o facă model international – i-a legitimat pe amândoi”.

Potrivit statisticilor, milioane de americani au urmărit serialul de tip reality-show “UCENICUL”.

Citește și: Testul care îți arată dacă ai probleme cu memoria. Donald Trump l-a trecut cu punctaj maxim în 2018. Americanii, curioși de rezultatul pe care l-ar obține Joe Biden

FOTO: PROFIMEDIA

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult
Recomandare video
Stenoza de arteră carotidă internă – tratamentul minim invaziv prin plasare de stent carotidian