Megan Fox spune adevărul despre operațiile sale estetice. Imaginile care i-au facut dezamagit pe fani

  • Publicat:

A fost numită de nenumărate ori una dintre cele mai sexy femei din lume și a câștigat milioane de dolari din publicitatea de modă și frumusețe în ultimele două decenii. Megan Fox este, fără doar și poate, o actriță care a devenit cunoscută prin senzualitatea ei și aparițiile răvășitoare pe covorul roșu.

Extrem de sinceră și asumată, Megan Fox a povestit recent, într-un podcast, despre toate operațiile estetice pe care și le-a făcut în ultimii 16 ani.

Megan Fox a fost criticată după apariția la Super Bowl

Megan Fox (38 de ani) a decis să vorbească despre asta după ce mai mulți oameni au reacționat negativ pe rețelele sociale susținând că actrița a fost de nerecunoscut în timp ce se afla la Super Bowl cu logodnicul ei, rapperul Machine Gun Kelly, în vârstă de 34 de ani.

„Ce s-a întâmplat cu fața ei?”, a fost unul dintre comentariile care au curs.

În ciuda speculațiilor despre noul ei look, Fox spune că nu și-a făcut nimic altceva la față, în afară de o operație la nas, în urmă cu un deceniu.

Potrivit Daily Mail, actrița a cheltuit nu mai puțin de 30.000 de dolari pentru o intervenție de mărire a sânilor, pentru ca „aceștia să se potrivească mai bine cu trupul ei”. Ea a recunoscut, de asemenea, că și-a făcut și o rinoplastie, însă a negat informațiile vehiculate de-a lungul timpului, potrivit cărora și-ar fi făcut această intervenție de șapte sau opt ori.

Megan, care are acum un bust 32D, a spus:„Sânii mei au fost falși de când aveam 21 sau 22 de ani”.

„Eu, întotdeauna, am fost acea fetiță care se uita în oglindă și spunea ceva de genul: „Unde sunt sânii mei?”. Întotdeauna mi-am dorit sâni mari”, precizează actrița și adaugă că „niciodată nu s-a considerat un sex simbol”, așa cum a fost numită adesea în presă.

Meghan Fox folosește Botox

Ceea ce a recunoscut este că de obicei optează pentru metode anti-îmbătrânire mult mai puțin invazive precum Botox sau filler-uri, pentru că îi este teamă că o intervenție chirurgicală va fi complicată și că lucrurile nu vor ieși așa cum își dorește.

„Nu mi-am făcut niciodată un lifting facial sau ceva de genul acesta, nu mi-am ridicat nici sprâncenele, deși mi-ar fi plăcut. Nu mi-am făcut decât intervenții non chirurgicale, care să stimuleze producția de colagen”, a mai explicat ea.

Citește și: Ce mănâncă Megan Fox la micul dejun, prânz și cină

FOTO: PROFIMEDIA

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult
Recomandare video
Varză cu Cârnați Oltenești și omletă cu Șuncă Praga și Cotlet Haiducesc