Melania a renegociat CONTRACTUL PRENUPȚIAL cu Donald Trump înainte de CANDIDATURA acestuia la Casă Albă

  • Publicat:

Potrivit informațiilor oferite de presă americană, termenii pe care i-a renegociat Melania cu Donald Trump se referă atât la finanțe, cât și la proprietăți. Toate acestea, pentru singurul fiu al cuplului, Barron, în vârstă de 17 ani, a raportat Page Six.

Melania face totul exclusiv pentru fiul său

Se pare că Melania a tot renegociat contractul care a fost inițial redactat în 2005. „Acest acord a fost necesar din cauza bătăliilor juridice actuale…”, au spus sursele, punctând faptul că principala preocupare a Melaniei este viitorul băiatului său, care este cel mai mic dintre copiii lui Donald.

„Trump rămâne foarte bogat, dar cu facturi juridice și hotărâri judecătorești în creștere. Renegocierile oferă un viitor mai solid pentru Melania și Barron în cazul unei despărțiri. Nu este adevărat că a amenințat că îl părăsește”, au mai spus apropiații celor doi soți.

Trump i-a plătit lui E. Jean Carroll suma de 5 milioane de dolari

Donald Trump, despre care se spune că are o avere estimată la 2.5 miliarde de dolari a trebuit recent să plătească suma de 5 milioane de dolari lui E. Jean Carroll. Această l-a acuzat că a agresat-o sexual în vestiarul unui magazin de îmbrăcăminte din New York, la mijlocul anilor ’90.

Donald Trump a fost împușcat la un miting electoral

Donald Trump a fost victima unei tentative de asasinat, a transmis oficial FBI.

Fostul președinte se afla la un miting electoral în statul Pennsylvania și își începuse discursul de câteva minute, când s-au auzit focuri de armă. De pe o clădire aflată la mai puțin de 100 de metri de scenă, un individ a tras cu o pușcă de mare putere în fostul președinte. Ca prin minune, Donald Trump a fost lovit doar în ureche, iar viața lui nu este pusă în pericol. Dar un om din public a fost ucis iar alți doi sunt răniți și în stare gravă.

Din primele informații, atacatorul este un bărbat în vârstă de 20 de ani din Pennsylvania, dar identitatea lui nu a fost confirmată încă definitiv. El a fost ucis de forțele de ordine.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult
Recomandare video
Stenoza de arteră carotidă internă – tratamentul minim invaziv prin plasare de stent carotidian