Meniul miraculos al lui Adrian Mutu. Ce nu consumă niciodată Briliantul? Mama lui l-a dat de gol

  • Publicat:

Italienii l-au numit „Il Fenomeno” pe Adrian Mutu pentru execuţiile din teren. Cel mai bun marcator din istoria naţionalei – alături de Hagi – Mutu e artist şi în bucătărie.

Adrian Mutu e „fenomen” şi în bucătărie

Ştiu să fac orice. De la ciorbe, la paste. Orice mâncare îţi trece prin cap, peşte, carne, ciorbe, mâncare de cartofi, varză călită, ce vrei tu, eu ştiu să fac”, a dezvăluit Adrian Mutu.

Muşchiul de vită în foietaj îi iese ca la carte. Când era selecţioner la tineret, Adrian Mutu a intrat în bucătărie şi a gătit pentru jucătorii naţionalei pe care a calificat-o la EURO. Pastele sunt o joacă pentru el.

Eu nu consider pastele fiind un gătit, pentru că paste poate toată lumea să facă”, a mai spus Adrian Mutu.

La o singură mâncare nu se bagă „Chef” Mutu. Fasole cu ciolan: „Sunt un artist în bucătărie, dar chiar asta nu am încercat să fac niciodată. Mama lucrează la fasolea cu ciolan”, a mai adăugat fostul fotbalist.

De altfel, mama să a fost și cea care l-a și deconspirat în sensul acesta: „Trebuie să ştiţi că Adi respectă un regim, dacă îi pot spune aşa. Preferă grătar de vită sau pasăre, salate şi fructe”, a spus aceasta într-un interviu.

Briliantul NU consuma deloc carne de porc

„Carnea de porc nici nu există pentru el”, preciza și mama lui, Rodica Mutu.

Chiar și la dulciuri este foarte atent, potrivit spuselor mamei sale: „Este foarte atent să nu consume prea multe pentru că acestea îngraşă, iar el este foarte atent cu greutatea şi de felul cum arată. Tot ce pot să spun este că Adi are un echilibru în alimentaţie. Este foarte, foarte echilibrat”.

Ce rețetă îi iese cel mai bine lui Adrian Mutu

„Fac creveți cu sos roșu. Știu să fac toate tipurile de paste, sosul este cel mai important. Știu să fac toate ciorbele. Ceea ce îmi place să fac cel mai mult și lumea a apreciat este mușchiul de vită wellington. Nu am un secret. Trebuie să ții carnea în frigider pentru a se răci. 

Am un prieten care e chef în Anglia. Mai vine cu nebunii în România și îmi gătește. El vine la mine pe terasă, iar eu nu plec de lângă el. Stau cu el și îl țin de vorbă, îl tot întreb. Mi-a povestit la ce grade face mușchiul de vită”, a dezvăluit Adrian Mutu în podcastul lui Mihai Bobonete.

Citește și: Dieta lui Karim Benzema, unul dintre cei mai în formă atacanți din lume (P)

FOTO: Instagram @adrian10mutu

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult
Recomandare video
Varză cu Cârnați Oltenești și omletă cu Șuncă Praga și Cotlet Haiducesc