Michael Jackson avea datorii de peste 500 de milioane de dolari la momentul decesului său. Avocaţii ar fi reuşit să şteargă acele datorii

  • Publicat:
Michael Jackson avea datorii de peste 500 de milioane de dolari la momentul decesului său. Avocaţii ar fi reuşit să şteargă acele datorii

Michael Jackson acumulase datorii de peste o jumătate de miliard de dolari la momentul morţii sale, în 2009, relevă noi documente judiciare, potrivit People.

Michael Jackson datora bani la peste 65 de creditori

Michael Jackson a lăsat în urmă o avere imensă, dar recent s-a aflat că și datorii mari. Regele muzicii pop avea datorii de peste jumătate de miliard de dolari, în 2009, la momentul morții sale, se arată în documente depuse luna aceasta în instanța. Artistul datora bani la peste 65 de creditori.

Jackson și-a folosit participația într-un catalog muzical care includea hituri ale celor de la The Beatles ca parte a garanției de 270 de milioane de dolari la una dintre bănci.

Conform unui fost director al unei mari companii de entertainment, showman-ul era gata să-și facă ordine în finanțe, să se potolească cu cheltuielile exagerate și să câștige din nou bani.

Din păcate, nu a mai apucat să o facă, iar moartea lui, care a dus astfel și la anularea unui turneu grandios, s-a tradus în alte datorii de 40 de milioane de dolari.

Avocaţii ar fi reuşit să şteargă datoriile

Cu toate acestea, în anii care au urmat, avocaţii ar fi reuşit să şteargă datoriile lui Jackson şi „îmbunătăţind cu succes imaginea şi moştenirea lui”, în slujba beneficiarilor Michael’s Trust, care îi include pe copiii cântăreţului, Prince Jackson, de 27 de ani, Paris Jackson, de 26 de ani, şi Bigi Jackson, de 22 de ani.

„Deşi a trecut mai mult de un deceniu de la moartea lui Michael Jackson”, se arată în document, „din când în când, executorii trebuie să facă faţă consecinţelor circumstanţelor de la momentul decesului său”, a precizat site-ul specializat în ştiri mondene.

Citeşte şi: Michael Jackson, cea mai bogată vedetă, chiar şi după moarte!

FOTO: PROFIMEDIA

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult
Recomandare video
Varză cu Cârnați Oltenești și omletă cu Șuncă Praga și Cotlet Haiducesc