Michael Newman, din Baywatch, a murit la vârsta de 68 de ani. S-a luptat cu o boală nemiloasă

Michael Newman, starul iconic al serialului Baywatch, a murit la vârsta de 68 de ani, lăsând în urmă o moștenire impresionantă în lumea divertismentului. În ultimele sale zile, actorul s-a confruntat cu complicații cauzate de boala Parkinson, diagnosticată în urmă cu 17 ani, care i-a afectat profund viața.
  • Publicat:
Michael Newman, din Baywatch, a murit la vârsta de 68 de ani. S-a luptat cu o boală nemiloasă

Actorul Michael Newman, cunoscut din serialul Baywatch, a decedat la vârsta de 68 de ani. Moartea sa a fost confirmată de apropiați, care au dezvăluit că actorul a pierdut lupta cu o boală severă. Newman a lăsat în urmă milioane de fani, inclusiv în România, unde a fost adorat pentru rolul său din acest serial emblematic.

Michael Newman a încetat din viață

Michael Newman a încetat din viață pe 20 octombrie, înconjurat de familie și prieteni. Matt Felker, un prieten apropiat, a declarat pentru publicația People că starul a murit din cauza unor complicații cardiace, după o lungă luptă cu boala Parkinson, diagnosticată în 2006. Felker a povestit cum l-a văzut pe Newman în ultimele sale momente.

”L-am văzut pe Mike ultima dată când a fost conștient. S-a uitat la mine și a spus că am ajuns la timp”, a declarat Matt Felker pentru People.

Actorul a iubit viața

Într-un interviu recent, Michael Newman a discutat deschis despre provocările cu care s-a confruntat din cauza Parkinsonului, descriind boala ca un factor care l-a făcut să aprecieze mai mult viața și timpul petrecut alături de cei dragi.

”Această boală terminală mi-a oferit mult timp de gândire… Prețuiesc zilele în care am ocazia să fiu pe acest pământ cu familia și prietenii”, a spus el.

Starul a devenit faimos pentru rolul său în Baywatch, unde a apărut în 150 de episoade între 1989 și 2001, fiind al doilea actor ca număr de apariții, după David Hasselhoff. Puțini știu că, pe lângă cariera sa în actorie, Michael Newman a fost și pompier. Chiar și după ce a devenit celebru, el nu a renunțat la această vocație, continuând să stingă incendii și să își ajute comunitatea din care făcea parte.

Michael Newman va rămâne în amintirea fanilor ca un actor talentat, un prieten dedicat și un om deosebit, care a reușit să inspire și să aducă bucurie în viețile multora. Moartea sa reprezintă o pierdere imensă pentru industria cinematografică și pentru toți cei care l-au admirat.

Sursă foto – Profimedia

Urmărește CSID.ro pe Google News
Maria Crișan - Web-editor
Sunt pasionată de tot ce ține de sănătate și lifestyle. Jonglând dintotdeauna cu „armele” cele mai puternice, cuvintele, îmi place să împărtășesc cu cititorii diverse sfaturi și idei despre tot ceea ce înseamnă o viață trăită sănătos și frumos. Lucrez în jurnalism de 3 ani, ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre colonoscopie. Dr. Oana Dolofan: „Nu orice pacient poate face colonoscopie”